Αρχική Διατροφή - Προτάσεις Ετοιμάστε σούπα βοτάνων με την Σοφία Τριάντου

Ετοιμάστε σούπα βοτάνων με την Σοφία Τριάντου

0
Βότανα και μπαχαρικά - σούπα
Εικόνα: UNSPLASH/Zahrin Lukman
Διαφήμιση

Τι συνοδεύει υπέροχα ένα βοτανόψωμο; Μια χειμωνιάτικη σούπα φτιαγμένη από φρέσκα βότανα!

Στο εργαστήριο θα μάθουμε πως να φτιάξουμε σούπα για την τόνωση του οργανισμού από θεραπευτικά βότανα.

Θα γνωρίσουμε τα βότανα που επιλέξαμε για αυτή τη σούπα, ποιες είναι οι σπουδαιότερες ιδιότητες τους και τους σπουδαιότερους λόγους που τα επιλέξαμε για την τονωτική σούπα.

Όλοι μαζί γύρω από την κουζίνα της Open farm θα δοκιμάσουμε τη γεύση των βοτάνων! Με την βοήθεια της Σοφίας Τριάντου θα επιλέξουμε ποια από τα βότανα είναι κατάλληλα για την τόνωση του οργανισμού μέσα στη σούπα και ποιος είναι ο σωστός τρόπος χρήσης τους στη μαγειρική!

Τέλος, θα γευτούμε την ζέστη σούπα με ένα υπέροχο ψωμί αρωματισμένο με μπαχαρικά και βότανα.

Χρήσιμες πληροφορίες για το εργαστήριο

Το εργαστήριο διαρκεί μια ώρα και θα πραγματοποιηθεί στον νέο χώρο Open Farm Agora, στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών (Ο.Κ.Α.Α.). Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια για το εργαστήριο εδώ.

Σχετικά με την βασική εισηγήτρια, Σοφία Τριάντου

Η Σοφία Τριάντου  είναι πιστοποιημένη Βοτανολόγος από το Dominion Herbal College του Καναδά η οποία παραδίδει και σεμινάρια σε ενήλικες, παιδιά και οργανώνει ημερίδες, δραστηριότητες και εκπαιδευτικές εκδρομές σε μέρη της Ελλάδας με βοτανικό ενδιαφέρον και αξιόλογη γεωφυσική ποικιλομορφία.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βιογραφικό της εδώ .

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Σοφία Τριάντου δημιούργησε το Thalli eco shop  με σκοπό να συμβάλει στην προστασία του πλανήτη από τα απόβλητα του πλαστικού, να συμμετέχει στην εξέλιξη της ζωή των γυναικών σε αναπτυσσόμενες χώρες και στη στήριξη μικρών παραγωγών με αναπτυγμένη την οικολογική συνείδηση και τη βελτίωση της ζωής του πλανήτη.

Σοφία Τριάντου - Βοτανολόγος

Το Thalli eco shop έχει ως  στόχο να μεταδώσει την ποιότητα και τη βιωσιμότητα οικολογικών και οργανικών προϊόντων, μεταφέροντας την ομορφιά της απλότητας και της φυσικότητας.

Διαβάστε άρθρα της Σοφίας Τριάντου παρακάτω:

Διαφήμιση