Διαφήμιση
Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από ένα δροσερό παγωτό. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό bueno με μόλις τέσσερα υλικά που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!
Θερμίδες: 210 θερμίδες
Υλικά
- 120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
- 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού
- 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
- 6 Kinder Bueno κομμένα σε κομμάτια
Εκτέλεση
- Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα με πραλίνα φουντουκιού. Χτυπάμε με το μίξερ χειρός μέχρι να δέσουν τα υλικά και να έχουμε πλούσιο ομοιογενές μείγμα. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Μεταφέρουμε τη σαντιγί σταδιακά στο μείγμα πραλίνας και διπλώνουμε απαλά το μείγμα με τη μαρίζ.
- Προσθέτουμε τα κομμάτια bueno στο μείγμα και ανακατεύουμε απαλά με τη μαρίζ, να πάνε παντού. Μεταφέρουμε το μείγμα σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Ισιώνουμε την επιφάνεια του με τη μαρίζ. Γαρνίρουμε από πάνω με κομμάτια bueno αν θέλουμε. Καλύπτουμε με το καπάκι και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-8 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.
Δείτε κι άλλες συνταγές από τον Σεφ Τάσο Αντωνίου:
- Νηστίσιμη γαριδομακαρονάδα από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Πεντανόστιμο σουφλέ με μακαρόνια στο φούρνο από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Ψαρονέφρι με γλυκοπατάτες από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Τραγανές πατάτες στο φούρνο από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Συνταγή για γρήγορη πίτσα από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Φασόλια γίγαντες με λουκάνικο στο φούρνο από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Μπιφτέκια κοτόπουλο με γλυκοπατάτες από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Μακαρόνια Amatriciana: Μια ιδιαίτερη πικάντικη μακαρονάδα από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
Διαφήμιση