Αρχική Προτάσεις Παγωτό σοκολάτα bueno από τον σεφ Τάσο Αντωνίου

Παγωτό σοκολάτα bueno από τον σεφ Τάσο Αντωνίου

0
ΠΑΓΩΤΟ ΣΥΝΤΑΓΗ
Διαφήμιση

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και δεν υπάρχει τίποτα πιο απολαυστικό από ένα δροσερό παγωτό. Η καλύτερη συνταγή για λαχταριστό και πολύ νόστιμο παγωτό bueno με μόλις τέσσερα υλικά που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Προετοιμασία: 10 λεπτά
Aναμονή: 8 ώρες
Συνολικός χρόνος: 8 ώρες και 10 λεπτά
Θερμίδες: 210 θερμίδες

Υλικά

  • 120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
  • 200 γρ. πραλίνα φουντουκιού
  • 500 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
  • 6 Kinder Bueno κομμένα σε κομμάτια

Εκτέλεση

  • Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το ζαχαρούχο γάλα με πραλίνα φουντουκιού. Χτυπάμε με το μίξερ χειρός μέχρι να δέσουν τα υλικά και να έχουμε πλούσιο ομοιογενές μείγμα. Σε ξεχωριστό μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά μέχρι να γίνει σφιχτή σαντιγί. Μεταφέρουμε τη σαντιγί σταδιακά στο μείγμα πραλίνας και διπλώνουμε απαλά το μείγμα με τη μαρίζ.
  • Προσθέτουμε τα κομμάτια bueno στο μείγμα και ανακατεύουμε απαλά με τη μαρίζ, να πάνε παντού. Μεταφέρουμε το μείγμα σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Ισιώνουμε την επιφάνεια του με τη μαρίζ. Γαρνίρουμε από πάνω με κομμάτια bueno αν θέλουμε. Καλύπτουμε με το καπάκι και βάζουμε το παγωτό στην κατάψυξη για 6-8 ώρες μέχρι να παγώσει καλά.

Δείτε κι άλλες συνταγές από τον Σεφ Τάσο Αντωνίου:

Διαφήμιση