Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Το τσάι μετατρέπεται σε λιποδιαλυτής με τη μείξη τριών φυσικών συστατικών

Το τσάι μετατρέπεται σε λιποδιαλυτής με τη μείξη τριών φυσικών συστατικών

0
Διαφήμιση

Το να έχει κάποιος λεπτή μέση και ένα επίπεδο στομάχι δεν είναι σίγουρα το πιο εύκολο έργο. Αν θέλετε να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να αθλείστε και να κάνετε δίαιτα.

Ας αντιμετωπίσουμε το γεγονός ότι μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να πει κάποιος όχι στους πειρασμούς! Ευτυχώς, υπάρχουν συμβουλές που φυσικά και μπορούν να μας βοηθήσουν να ενισχύσουμε τη διαδικασία της καύσης λίπους. Αυτή είναι η περίπτωση του τσαγιού που γίνεται λιποδιαλυτής με τρια συστατικά.

Τα συστατικά που πρέπει να χρησιμοποιήσετε είναι: φρέσκο τζίντζερ, κανέλα και μέλι.

Η κανέλα, σύμφωνα με μελέτες, προωθεί το αίσθημα του κορεσμού και προλαμβάνει τις λιγούρες, ενώ παράλληλα η γεύση της «μιμείται» τη ζάχαρη, ικανοποιώντας την ανάγκη του οργανισμού για γλυκό.

Το τζίντζερ διευκολύνει την πέψη, ώστε να αποφευχθεί το ενοχλητικό φούσκωμα, και επίσης συμβάλλει στον έλεγχο του βάρους. Σύμφωνα με μελέτη του 2012, το πικάντικο μπαχαρικό «ξεγελά» το αίσθημα της πείνας ώστε να τρώμε λιγότερο.

Tο μέλι είναι ένα καλό υποκατάστατο της επεξεργασμένης (λευκής) ζάχαρης, καθώς δεν παρέχει «κενές» (χωρίς διατροφική αξία) θερμίδες αλλά συνδυάζεται με βιταμίνες και μέταλλα.

Επίσης, το μέλι έχει σημαντικά οφέλη για την υγεία, κυρίως λόγω της αντιβακτηριδιακής και καταπραϋντικής του δράσης.

 

 

ΠΗΓΗ: http://www.bestherbalhealth.com/weight-loss-tea/

Διαφήμιση