Αρχική Special Topics Έξυπνο σπίτι όπως λέμε COSMOTE SMART HOME CONNECT

Έξυπνο σπίτι όπως λέμε COSMOTE SMART HOME CONNECT

Κι όμως ένα σπίτι γίνεται τώρα ακόμη πιο έξυπνο αφού η COSMOTE SMART HOME CONNECT παρέχει το πακέτο που διευκολύνει την καθημερινότητά μας.

0
photo1
Διαφήμιση

Μια νέα υπηρεσία που κάνει το «έξυπνο» σπίτι πιο άνετο και λειτουργικό, φέρνει στους πελάτες της η COSMOTE, με το COSMOTE SMART HOME CONNECT.

Σύνταξη:ecozen.gr

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, εξειδικευμένη ομάδα από την COSMOTE παρέχει ένα πλήρες πακέτο τεχνολογικών εργασιών εντός του σπιτιού και ολοκληρωμένη υποστήριξη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες του κάθε χώρου. Σε συνδυασμό με μια σειρά από «έξυπνα» προϊόντα, οι πελάτες της εταιρείας μπορούν να διαχειρίζονται απομακρυσμένα τις λειτουργίες του σπιτιού τους, όπου κι αν βρίσκονται.

cosmote smart!2)

Η εξειδικευμένη ομάδα της COSMOTE SMART HOME CONNECT αναλαμβάνει:
-τη μελέτη του χώρου, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο δωμάτιο είτε για ολόκληρο το σπίτι, και προχωρά σε μία εξατομικευμένη πρόταση Smart Home
-την εγκατάσταση 1 των Smart Home συσκευών, ενημερώνοντας παράλληλα τον πελάτη για τις βασικές τους λειτουργίες και τις εφαρμογές τους
– τη ρύθμιση και παραμετροποίηση του εξοπλισμού
– τη βελτιστοποίηση του δικτύου για δυνατό σήμα Wi-Fi σε κάθε γωνιά του σπιτιού
εργασίες υποδομής, όταν απαιτούνται, για τη σωστή εγκατάσταση και τοποθέτηση των Smart Home συσκευών, όπως η τοποθέτηση smart διακόπτη / smart πρίζας.
Επιπλέον, παρέχεται εγγύηση ενός έτους για τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της υπηρεσίας.
«Η COSMOTE, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών της, συνεχίζει να φέρνει ολοκληρωμένες λύσεις που διευκολύνουν την καθημερινότητά τους. Το έξυπνο σπίτι είναι ήδη εδώ και είναι πραγματικότητα.
Με τη νέα υπηρεσία COSMOTE SMART HOME CONNECT, με τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και με τα
έξυπνα προϊόντα που διαθέτουμε, οι πελάτες μας μπορούν να απολαμβάνουν μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια, εξοικονομώντας χρήματα, χρόνο και ενέργεια. Με σύμμαχο την τεχνολογία φτιάχνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», δήλωσε ο κ. Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Ομίλου ΟΤΕ.
Στα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα, αλλά και στα eshop τους, οι καταναλωτές θα βρουν μια μεγάλη γκάμα από προηγμένες Smart Home συσκευές, από κορυφαία brands και σε προσιτές τιμές, ενώ οι σύμβουλοι τεχνολογίας θα τους βοηθήσουν να επιλέξουν τις κατάλληλες για να εξοπλίσουν το σπίτι τους. Από έξυπνους λαμπτήρες, διακόπτες και έξυπνες πρίζες, θυροτηλέφωνα, αισθητήρες κλίματος, κουδούνια πόρτας, μέχρι έξυπνους θερμοστάτες και συσκευές για την ποιότητα του αέρα.

Διαφήμιση