Αρχική Προγράμματα Ε.Κ.Ε. BAT Hellas: Δενδοφύτευση στη Βαρυμπόμπη-“my glorious green moments”

BAT Hellas: Δενδοφύτευση στη Βαρυμπόμπη-“my glorious green moments”

0
Dendofitefsi BAT hellas
Διαφήμιση

Με μια νέα περιβαλλοντική ενέργεια υπό τον τίτλο “my glorious green moments”, η BAT Hellas φέρνει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος περιβαλλοντικά ζητήματα μεγάλης σημασίας και συμβάλλει έμπρακτα στην ανάπλαση δασικών και μη περιοχών υπενθυμίζοντας ότι μικρές στιγμές και πράξεις μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Σύμμαχος σε αυτή την δράση, η Μη Κυβερνητική Οργάνωση we4all.

Dendofitefsi Varibobi

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας, η ομάδα εργαζομένων της εταιρείας, συνεργάτες και γνωστές προσωπικότητες από τον χώρο της τηλεόρασης και των social media, όπως Γιώργος Καράβας, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Αντώνης Καλαγάτσης, είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δεντροφύτευση που πραγματοποιήθηκε στη Βαρυμπόμπη σε μια έκταση που έχει πληγεί από πυρκαγιά.

Dendofitefsi BAThellas

Ανακύκλωση συσκευών θέρμανσης

Η νέα πρωτοβουλία της BAT Hellas, powered by glo, με τίτλο “my glorious green moments” αποτέλεσε ένα δυναμικό ξεκίνημα για την πρωτοβουλία που καλεί τους ενήλικες καταναλωτές συσκευών θέρμανσης να επισκεφτούν την ιστοσελίδα discoverglo.gr και να συνεισφέρουν στο πρόγραμμα, ανακυκλώνοντας την παλιά τους συσκευή θέρμανσης. Ο κάθε καταναλωτής μπορεί να γίνει κομμάτι της πράσινης αλυσίδας και να βοηθήσει πλήθος περιοχών που έχουν ανάγκη απο νέα δέντρα, όπως Βαρυμπόμπη, Παιανία, Παλαιά Φώκαια, Ντράφι, Βόρεια Εύβοια και Λουτράκι.

Για την κάθε περιοχή έχει πραγματοποιηθεί ξεχωριστή μελέτη, ώστε να φυτευτούν τα κατάλληλα είδη δέντρων. Η πρωτοβουλία περιλαμβάνει και περιοχές αστικού ιστού που έχουν ανάγκη από εκτάσεις πρασίνου, οι οποίες θα δώσουν μια νέα πνοή στο τοπίο, αναβαθμίζοντας το.

BAT green moments

Λίγα λόγια για την BAT:

Η BAT Hellas είναι μια από τις κορυφαίες εταιρείες στην ελληνική αγορά, με σημαντική συνεισφορά στην ελληνική οικονομία και κοινωνία, υψηλές διακρίσεις σε θέματα βιώσιμης ανάπτυξης, εταιρικής ευθύνης και απασχόλησης, με έμφαση σε καινοτόμες πρωτοβουλίες. Η εταιρεία ανήκει στην British American Tobacco plc, έναν από τους μεγαλύτερους Ομίλους καταναλωτικών αγαθών διεθνώς, που λειτουργεί από το 1902, απασχολεί περισσότερους από 50.000 εργαζόμενους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 175 αγορές. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως περιφερειακό κέντρο και για το Ισραήλ, την Κύπρο και την Μάλτα.

 

Διαφήμιση