Αρχική Ευζωία Σοφία Τριάντου: Εργαστήριο για τις ιδιότητες Μαστίχας, Λιβανιού, Μύρου

Σοφία Τριάντου: Εργαστήριο για τις ιδιότητες Μαστίχας, Λιβανιού, Μύρου

0
καλλυντικό θεραπευτικό λάδι περιποίησης - εργαστήριο
Εικόνα: UNSPLASH/Katherine Hanlon
Διαφήμιση

Ένα εργαστήριο με τις πανάρχαιες ευωδιές και τις πολύτιμες ιδιότητες της Μαστίχας, του Λιβανιού και του Μύρου διοργανώνεται την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου.

Θα γνωρίσετε το λόγο που άντεξαν στο χρόνο και την αιτία που μέχρι και σήμερα θεωρούνται από τα σημαντικότερα συστατικά για την καλλυντική μας φροντίδα, αλλά και τις πολύτιμες θεραπευτικές και παραδοσιακές τους ιδιότητες.

Εκτός από τις θεραπευτικές ιδιότητες που έχουν η Μαστίχα, το Λιβάνι και το Μύρο, θα γνωρίσετε και τους διαφορετικούς τρόπους χρήσης αυτών των πανάρχαιων συστατικών.

Ένα εργαστήριο με σκοπό όλοι μαζί να δημιουργήσουμε φυτικά λάδια περιποίησης προσώπου και να γνωρίσουμε  τους θεραπευτικούς τρόπους αυτών των μοναδικών συστατικών.

Χρήσιμες πληροφορίες για το εργαστήριο

Όλα τα μαθήματα της ακαδημίας θα γίνουν στον νέο χώρο Open Farm Agora, στην Κεντρική Λαχαναγορά Αθηνών (Ο.Κ.Α.Α.).

Θα υπάρχει η δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης των μαθημάτων, μέσω σύνδεσης σε ψηφιακή πλατφόρμα.

Έκπτωση 40% σε φοιτητές, άνεργους, σε πολύτεκνους και σε γυναίκες επιχειρηματίες.

Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια για το εργαστήριο εδώ.

Σχετικά με την βασική εισηγήτρια, Σοφία Τριάντου

Η Σοφία Τριάντου  είναι πιστοποιημένη Βοτανολόγος από το Dominion Herbal College του Καναδά η οποία παραδίδει και σεμινάρια σε ενήλικες, παιδιά και οργανώνει ημερίδες, δραστηριότητες και εκπαιδευτικές εκδρομές σε μέρη της Ελλάδας με βοτανικό ενδιαφέρον και αξιόλογη γεωφυσική ποικιλομορφία.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βιογραφικό της εδώ .

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Σοφία Τριάντου δημιούργησε το Thalli eco shop  με σκοπό να συμβάλει στην προστασία του πλανήτη από τα απόβλητα του πλαστικού, να συμμετέχει στην εξέλιξη της ζωή των γυναικών σε αναπτυσσόμενες χώρες και στη στήριξη μικρών παραγωγών με αναπτυγμένη την οικολογική συνείδηση και τη βελτίωση της ζωής του πλανήτη.

Σοφία Τριάντου - Βοτανολόγος

Το Thalli eco shop έχει ως  στόχο να μεταδώσει την ποιότητα και τη βιωσιμότητα οικολογικών και οργανικών προϊόντων, μεταφέροντας την ομορφιά της απλότητας και της φυσικότητας.

Διαβάστε άρθρα της Σοφίας Τριάντου παρακάτω:

Διαφήμιση