Αρχική Επιχειρείν COSMOTE: Νέα Χριστουγεννιάτικα δώρα και αυτή την εβδομάδα

COSMOTE: Νέα Χριστουγεννιάτικα δώρα και αυτή την εβδομάδα

0
COSMOTE Xmas δώρα
Διαφήμιση

Για την δεύτερη εβδομάδα και έως 11/12, η COSMOTE προσφέρει:

  • απεριόριστη ομιλία προς όλους από το κινητό, για 7 ημέρες 
  • δωρεάν 1500 λεπτά προς κινητά από το σταθερό, για όλους τους συνδρομητές -οικιακούς & εταιρικούς- για 7 ημέρες 
  • εκπτωτικό κουπόνι 3€ για παραγγελία μέσω του BΟΧ 

Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, η COSMOTE προσφέρει δώρα επικοινωνίας στους συνδρομητές της, μετρώντας αντίστροφα για τα φετινά Χριστούγεννα. Αυτή την εβδομάδα όλοι οι συνδρομητές COSMOTE -οικιακοί και εταιρικοί- μπορούν να ενεργοποιήσουν εντελώς δωρεάν απεριόριστα λεπτά ομιλίας προς όλους από το κινητό, αλλά και 1500 λεπτά ομιλίας προς κινητά από το σταθερό.

Η προσφορά ισχύει για επτά ημέρες από την ενεργοποίηση της και οι συνδρομητές της εταιρίας μπορούν είτε να χρησιμοποιήσουν τα δώρα οι ίδιοι, είτε να τα προσφέρουν στους αγαπημένους τους. Ακόμα, όλοι οι καταναλωτές μπορούν να χρησιμοποιήσουν εκπτωτικό κουπόνι αξίας 3€ για παραγγελία φαγητού ή καφέ μέσω ΒΟΧ, σε ένα από τα 10.000 και πλέον συνεργαζόμενα καταστήματα σε 64 πόλεις πανελλαδικά.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις εβδομαδιαίες προσφορές και να τις ενεργοποιούν στο My COSMOTE app και το WHAT’S UP app

Επιπλέον, ένα μοναδικό ταξίδι στην Ελλάδα περιμένει και αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του WHAT’S UP. Μέσω του WHAT’S UP Experiences, όλοι οι συνδρομητές της νεανικής καρτοκινητής της COSMOTE μπορούν να συμμετέχουν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν ένα 3ήμερο ταξίδι στο Πήλιο.

Οι προσφορές μπορούν να ενεργοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή έως και τις 11 Δεκεμβρίου.

COSMOTE Xmas2 δώρα

Οι εκπλήξεις και τα δώρα θα συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες, με την COSMOTE να καλεί τους συνδρομητές της να απολαύσουν οι ίδιοι ή να χαρίσουν στους δικούς τους ανθρώπους διαφορετικά δώρα κινητής τηλεφωνίας, σταθερής, COSMOTE TV και ΒΟΧ.

Διαβάστε σχετικά: COSMOTE: Μοναδικά δώρα κάθε εβδομάδα μέχρι τις γιορτές

«Στην COSMOTE θέλουμε κάθε επικοινωνία να είναι μια μοναδική εμπειρία για τους πελάτες μας. Ακούμε τις ανάγκες τους γι’ αυτό και φέτος τους γεμίζουμε από νωρίς με δώρα, για να τα χαρούν οι ίδιοι ή να τα χαρίσουν στους αγαπημένους τους. Δώρα για κάθε εβδομάδα, όλη τη διάρκεια των εορτών. Για να μπορούν όλοι οι πελάτες μας να απολαύσουν την εορταστική περίοδο χωρίς περιορισμούς στην επικοινωνία ή την ψυχαγωγία τους, αξιοποιώντας τις απεριόριστες δυνατότητες του δικτύου COSMOTE. Με σύμμαχο την τεχνολογία, ας κάνουμε έναν κόσμο καλύτερο για όλους», δήλωσε ο κ. Νίκος ΦρέρηςYouth & Core Mobile Product Marketing Director Ομίλου ΟΤΕ.

Υπενθυμίζεται ότι οι συνδρομητές COSMOTE θα ενημερώνονται κάθε εβδομάδα για τα νέα δώρα που μπορούν να απολαύσουν ή να μοιραστούν με τους αγαπημένους τους μέσω του My COSMOTE app και του WHAT’S UP app.

Διαφήμιση