Αρχική Special Topics - 2 Οικολογική χριστουγεννιάτικη συνάντηση με την Σοφία Τριάντου

Οικολογική χριστουγεννιάτικη συνάντηση με την Σοφία Τριάντου

0
thalli eco shop - συνάντηση
Διαφήμιση

Γνωρίστε τα προϊόντα του eco shop thalli από κοντά!

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 10:00 – 18:00, μια οικολογική χριστουγεννιάτικη συνάντηση σας περιμένει με εκπτώσεις σε όλα τα προϊόντα από 15% – 40%, στην Κυριαζή 6-8, στην Κηφισιά, στον πρώτο όροφο.

Στη συνάντηση θα σας καλωσορίσουν ζεστά βοτανικά ροφήματα και χριστουγεννιάτικες γεύσεις. Η Σοφία Τριάντου θα είναι εκεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα προϊόντα για την καλλυντική σας φροντίδα.

Θα σας δώσει συμβουλές για τις καθημερινές οικολογικές σας συνήθειες, αλλά και τα βοτανικά ροφήματα που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες.

Να είστε εκεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, 10:00 – 18:00!

Eco ευχές!

Η Σοφία Τριάντου  είναι πιστοποιημένη Βοτανολόγος από το Dominion Herbal College του Καναδά η οποία παραδίδει και σεμινάρια σε ενήλικες, παιδιά και οργανώνει ημερίδες, δραστηριότητες και εκπαιδευτικές εκδρομές σε μέρη της Ελλάδας με βοτανικό ενδιαφέρον και αξιόλογη γεωφυσική ποικιλομορφία.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βιογραφικό της εδώ.

Τον Σεπτέμβριο του 2020 η Σοφία Τριάντου δημιούργησε το Thalli eco shop  με σκοπό να συμβάλει στην προστασία του πλανήτη από τα απόβλητα του πλαστικού, να συμμετέχει στην εξέλιξη της ζωή των γυναικών σε αναπτυσσόμενες χώρες και στη στήριξη μικρών παραγωγών με αναπτυγμένη την οικολογική συνείδηση και τη βελτίωση της ζωής του πλανήτη.

Σοφία Τριάντου - Βοτανολόγος

Το Thalli eco shop έχει ως  στόχο να μεταδώσει την ποιότητα και τη βιωσιμότητα οικολογικών και οργανικών προϊόντων, μεταφέροντας την ομορφιά της απλότητας και της φυσικότητας.

Διαβάστε άρθρα της Σοφίας Τριάντου παρακάτω:

Διαφήμιση