Διαφήμιση
Καθώς διανύουμε ακόμα τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, οι παγωμένες μπάρες γιαουρτιού από τον σεφ Τάσο Αντωνίου είναι η κατάλληλη επιλογή που θα σε δροσίσει και θα σε ξετρελάνει! Ένα δροσερό και θρεπτικό σνακ που μπορείς να ετοιμάσεις στο τσακ μπαμ με ό,τι έχεις στο ψυγείο σου. Δες πώς μπορείς να φτιάξεις παγωμένες μπάρες γιαουρτιού με ελάχιστα υλικά!
Προετοιμασία: 5 λεπτά
Μερίδες: 4
Θερμίδες: 80θερμίδες
Υλικά
- 300 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 2 κ.σ. ζάχαρη ή μέλι
- 50 γρ. μύρτιλα
- 50 γρ. αμύγδαλα ψιλοκομμένα
- 30 γρ. φραγκοστάφυλα
Εκτέλεση
- Σε ορθογώνιο ταψάκι στρώνουμε λαδόκολλα ώστε να καλύψει τη βάση και τα τοιχώματα του σκεύους.
- Αναμεινύουμε το γιαούρτι με τη ζάχαρη και δημιουργούμε μια στρώση γιαουρτιού στο ταψάκι. Ισιώνουμε με τη μαρίζ. Γαρνίρουμε από πάνω με μύρτιλα, ψιλοκομμένα αμύγδαλα και φραγκοστάφυλλα.
- Βάζουμε το ταψάκι στην κατάψυξη για 2-3 ώρες, μέχρι να παγώσει καλά. Στη συνέχεια κόβουμε με κοφτερό μαχαίρι σε ανομοιόμορφες μπάρες. Σερβίρουμε τις παγωμένες μπάρες γιαουρτιού αμέσως.
Δείτε κι άλλες συνταγές από τον Σεφ Τάσο Αντωνίου:
- Νηστίσιμη γαριδομακαρονάδα από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Πεντανόστιμο σουφλέ με μακαρόνια στο φούρνο από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Ψαρονέφρι με γλυκοπατάτες από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Τραγανές πατάτες στο φούρνο από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Συνταγή για γρήγορη πίτσα από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Φασόλια γίγαντες με λουκάνικο στο φούρνο από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Μπιφτέκια κοτόπουλο με γλυκοπατάτες από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Μακαρόνια Amatriciana: Μια ιδιαίτερη πικάντικη μακαρονάδα από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
Διαφήμιση