Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ξεκινά ξανά τη διοργάνωση στοχευμένων σεμιναρίων για επαγγελματίες από αξιόλογους εισηγητές με στόχο την εκπαίδευση και την επαφή με νέες τεχνικές, διεθνείς γαστρονομικές κουλτούρες και εμβάθυνση στην τέχνη της μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής.
Για το μήνα Νοέμβριο θα πραγματοποιηθούν τα εξής σεμινάρια:
- Αυθεντική Κινέζικη Κουζίνα από τον Chef Ben Tian Wei, πρόεδρος της Society of Eminent Chefs in China
Ημ/νία: Τετάρτη 15/11
Ώρα: 16:00 – 20:00
Τοποθεσία: Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, 1ος όροφος, πλησίον στάσης μετρό Αγ. Ιωάννης
Λίγα λόγια για το σεμινάριο:
Ο chef Ben Tian Wei θα παρουσιάσει
- Hieroglyphic Plating (State Banquet Starter)
- Chinese Cucumber Salad with Hot and Sour Sauce (Appetizer) showcasing 2 cutting techniques
- Dried Fried Prawns with Sweet and Sour Sauce
- Sichuan-flavored Sliced Beef with Flower
- Deep-Fried Chicken chops with Pineapple Sweet and Sour Sauce
- Braised Vegetable with Chinese Fungus
- Hot and sour soup
- Stir Fried Rice with Egg and Vegetable
Κόστος: 70 ευρώ – ειδική τιμή για μέλη της ΛΑΕ κ σπουδαστές: 50 ευρώ
Παρατηρήσεις: Το σεμινάριο θα γίνει με μεταφραστή στα ελληνικά. Θα δοθούν συνταγές στα ελληνικά και βεβαιώσεις παρακολούθησης
Απαραίτητη η κράτηση θέσεως στο 2108251401 ή στο info@chefclub.gr
- Sushi – Hands On από τη Chef Josephine Dessepeda
Ημ/νία: Δευτέρα 20/11
Ώρα: 13:00 – 17:00
Τοποθεσία: Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, 1ος όροφος, πλησίον στάσης μετρό Αγ. Ιωάννης
Λίγα λόγια για το σεμινάριο:
Η chef θα παρουσιάσει τεχνικές για τη δημιουργία Sashimi, Nigiri και Rolls και στη συνέχεια οι παρευρισκόμενοι θα εξασκηθούν ατομικά με την επίβλεψη της Chef.
Κόστος: 100 ευρώ – ειδική τιμή για μέλη της ΛΑΕ κ σπουδαστές: 70 ευρώ
Παρατηρήσεις: Θα δοθούν sushi mat, ποδιές και βεβαιώσεις παρακολούθησης στους παρευρισκόμενους
Απαραίτητη η κράτηση θέσεως στο 2108251401 ή στο info@chefclub.gr
- Pizza Napoletana από την Academia Pizzaioli και τον Pizzaiolo instructor Angelo Genovese
Ημ/νία: Τετάρτη 29/11
Ώρα: 12:00 – 16:00
Τοποθεσία: Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος – Λ. Βουλιαγμένης 171, Δάφνη, 1ος όροφος, πλησίον στάσης μετρό Αγ. Ιωάννης
Λίγα λόγια για το σεμινάριο:
Ο chef θα παρουσιάσει τις δύο τεχνικές diretto και biga για τη δημιουργία της αυθεντικής Pizza Napoletana.
Κόστος: 30 ευρώ – ειδική τιμή για μέλη της ΛΑΕ κ σπουδαστές: 20 ευρώ
Παρατηρήσεις: Θα δοθούν συνταγές και βεβαιώσεις παρακολούθησης στους παρευρισκόμενους
Απαραίτητη η κράτηση θέσεως στο 2108251401 ή στο info@chefclub.gr