Αρχική Ειδήσεις Hellenic Train: Καταργούνται μερικώς δρομολόγια στον Προαστιακό-Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις

Hellenic Train: Καταργούνται μερικώς δρομολόγια στον Προαστιακό-Τι θα γίνει με τις μετακινήσεις

0
ΤΡΑΙΝΟΣΕ Προαστιακός
ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Σε αλλαγές και καταργήσεις μερικώς σε δρομολόγια του προαστιακού προχωράει η Hellenic Train, δημιουργώντας προβληματισμό για τις μετακινήσεις των επιβατών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

  • Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2210 (Α. Λιόσια – Αεροδρόμιο) & 1209 (Αεροδρόμιο – Πειραιάς) καταργούνται μερικώς στο τμήμα Αεροδρόμιο – Κορωπί.
  • Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 2211 & 2210, καταργούνται μερικώς στο τμήμα ΣΚΑ – Α. Λιόσια – ΣΚΑ.

Σημειώνεται ότι προ ημερών είχε ανακοινώσει την κατάργηση μερικώς δρομολογιών του προαστιακού στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο-Κορωπί. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Hellenic Train, τα  δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1212 (Πειραιάς-Αεροδρόμιο) & 2223 (Αεροδρόμιο-Α. Λιόσια) καταργούνται μερικώς στο τμήμα Κορωπί-Αεροδρόμιο-Κορωπί.

Παράλληλα, σύμφωνα τότε με την εταιρία, επήλθαν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων στη γραμμή Λάρισα-Ραψάνη και Βόλος-Λάρισα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου. 

Μάλιστα, η  Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, από την Τετάρτη 25/10/2023 τροποποιήθηκαν οι ώρες αναχώρησης των δρομολογίων των λεωφορείων στη γραμμή Λάρισα – Ραψάνη και ενός δρομολογίου στη γραμμή Βόλος-Λάρισα.

Διαφήμιση