Αρχική Ειδήσεις Δικαστική Απόφαση για Μάτι: Έφεση ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου 

Δικαστική Απόφαση για Μάτι: Έφεση ζητά η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου 

0
areios pagos 768x480 1 1
Διαφήμιση

Την παρέμβαση του Αρείου Πάγου για αυτεπάγγελτη έφεση για τις αθωώσεις με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, για την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στους καταδικασθέντες όπως και για τις επιμέρους ποινές που επιβλήθηκαν προκάλεσε η σκανδαλώδης δικαστική απόφαση, όπως  την χαρακτηρίζουν οι συγγενείς των θυμάτων της πυρκαγιάς του 2018 στο Μάτι.

Σημειώνεται πως αίτημα για άσκηση έφεσης κατά της απόφασης του τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων σκόπευαν να υποβάλουν και οι δικηγόροι των συγγενών των θυμάτων. Παράλληλα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου θα ζητήσει σύμφωνα με πληροφορίες, την επίσπευση της καθαρογραφής της δικαστικής απόφασης ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της παραγραφής. 

Προς
την κ. Διευθύνουσα
την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών

Παρακαλούμε να διερευνηθεί η αυτεπάγγελτη εκ μέρους σας άσκηση του ενδίκου μέσου της εφέσεως ως προς τους αθωωθέντες με την απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, καθώς και ως προς την αναγνώριση ελαφρυντικών περιστάσεων στους καταδικασθέντες με την ίδια ως άνω απόφαση, τις επιμέρους ποινές που επιβλήθηκαν σ’ αυτούς και τον τρόπο έκτισης εν γένει των ποινών.

Διαφήμιση