Αρχική Special Topics - 2 “YOU. MADE BY YOU.”:Το ταξίδι αυτογνωσίας WHAT’S UP συνεχίζεται

“YOU. MADE BY YOU.”:Το ταξίδι αυτογνωσίας WHAT’S UP συνεχίζεται

0
Cosmote made by you 2
Διαφήμιση

 

“YOU. MADE BY YOU.”: Το βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας για νέους του WHAT’S UP συνεχίζεται και ταξιδεύει σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Πάτρα.

Το πρωτότυπο βιωματικό πρόγραμμα αυτογνωσίας του WHATS UP, “YOU. MADE BY YOU.”, συνεχίζεται με επόμενους σταθμούς τη Θεσσαλονίκη (18/5), τη Λάρισα (25/5) και την Πάτρα (1/6). Οι εγγραφές για τα events ξεκίνησαν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.

WHATS UP YOU.MADE BY YOU

Το πρόγραμμα, που εντάσσεται στις δράσεις της COSMOTE για την στήριξη της κοινωνίας, απευθύνεται σε όλους τους νέους, 18-29 ετών, με σκοπό να τους βοηθήσει να ανακαλύψουν τα «θέλω» τους, να τα κυνηγήσουν και να ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή τους. Το “YOU. MADE BY YOU.” δίνει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μια βιωματική εμπειρία με εμπνευστικές ιστορίες, εποικοδομητικούς διαλόγους και διαδραστικές ασκήσεις με καταξιωμένους επαγγελματίες και ειδικούς από τον ακαδημαϊκό, καλλιτεχνικό και αθλητικό χώρο.

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη οι μουσικοί Good Job Nicky και Άγγελος Πεντάρης ο παρά-αθλητής ποδηλασίας Νίκος Παπαγγελής, η ραδιοφωνική παραγωγός Αναστασία Παύλου και οι ψυχολόγοι Σάντυ Πολυμέρη και Απόστολος Καλιαμπός θα είναι μεταξύ των ομιλητών.

Cosmote made by you 1

Το ταξίδι αυτογνωσίας του “YOU. MADE BY YOU.” ξεκινά με 3 θεματικές ενότητες:

  • «Ο εαυτός μου»: οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και θα προσδιορίσουν το ποιοι είναι, τις αξίες και τα θέλω τους
  • «Οι άλλοι»: οι συμμετέχοντες θα ανακαλύψουν πώς μπορούν να συνδεθούν και να συνυπάρξουν αρμονικά με τους άλλους
  • «Η αλλαγή»: οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς μπορούν να συνεισφέρουν στο σύνολο και να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα.

Cosmote made by you 3

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το πρώτο event στην Αθήνα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 20/4 το event του “YOU. MADE BY YOU.” στην Αθήνα. Εκατοντάδες νέοι συμμετείχαν ενεργά και με μεγάλο ενθουσιασμό στο πρόγραμμα, εκφράζοντας τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους. Ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας, η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, ο μουσικός Leon of Athens, η πρωταθλήτρια κολύμβησης Άννα Ντουντουνάκη, η καθηγήτρια ψυχολογίας Φωτεινή Τσαλίκογλου και η ψυχολόγος Σάντυ Πολυμέρη αντάλλαξαν απόψεις, μοιράστηκαν προβληματισμούς με τους συμμετέχοντας και τους ενέπνευσαν με τις ιστορίες τους.

 

 

Διαφήμιση