Αρχική Ευζωία Στην Αλεξανδρούπολη Διεθνές workshop γαστρονομικού τουρισμού

Στην Αλεξανδρούπολη Διεθνές workshop γαστρονομικού τουρισμού

0
γαστρονομικός τουρισμός
Διαφήμιση

Στην Αλεξανδρούπολη θα βρεθεί από την Αμερική , ο ιδρυτής της Παγκόσμιας Ένωσης Γαστρονομικού Τουρισμού κ.Eric worf ο οποίος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στο διεθνές γαστρονομικό Work shop με τίτλο «Food Tourism: A piece of Cake?»που θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη (ξενοδοχείο Ramada) με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας τουρισμού .

Ο κ. Eric worf θα αναλύσει την έννοια του γαστρονομικού τουρισμού και θα προτείνει αποτελεσματικούς τρόπους ανάπτυξης του στην Ελλάδα, ενώ έγκριτοι ομιλητές του κλάδου γαστρονομίας και τουρισμού από Ιταλία, Ελλάδα ,Πολωνία, Τουρκία, Αγγλία και Ιρλανδία., θα μιλήσουν μεταξύ άλλων για την Μεσογειακή ταυτότητα του τουρίστα σε σχέση με το φαγητό και το κρασί, καθώς και για την ιστορία του γαστρονομικού τουρισμού στην Ευρώπη και σε άλλες Ηπείρους.

Τα θέματα που θα αναπτύξουν οι υπόλοιποι ομιλητές:

  • Η Μεσογειακή ταυτότητα του τουρίστασε σχέση με το φαγητό και το κρασί
  • Γιατί 3 εκατομμύρια Βρετανοί τουρίστες δεν ξοδεύουν τα χρήματα τους στην Ελλάδα και τι μπορείτε να κάνετε για να το αλλάξετε
  • H συμπεριφορές των millennials
  • Γαστρονομικός τουρισμός στην Τουρκία
  • Η ιστορία του Γαστρονομικού Τουρισμού στην Ευρώπη και σε άλλες Ηπείρους
  • Γαστρονομικός τουρισμός στη Μαδρίτη
  • Η γαστρονομία διεγείρει τη φαντασία του επισκέπτη
  • Πως η γαστρονομία συμβάλλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού

Επίσης επιχειρήσεις γαστρονομικού ενδιαφέροντος καθώς και τροφίμων – ποτών θα παρουσιάσουν επιτυχημένες πρακτικές ,αλλά και τις υπηρεσίες -προϊόντα τους στο κοινό του Workshop.

H εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού και την Παγκόσμια Ένωση γαστρονομικού Τουρισμού ,σε συνεργασία με τις εταιρείες Respond On Demand & Top Tourism και Ramada Plaza Thraki Hotel.

Πηγή: ert.gr

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜειώθηκε ως και 70% η τουριστική κίνηση από Τουρκία λόγω τουρκικής λίρας
Επόμενο άρθροCosco: Το ταχύτερο αναπτυσσόμενο λιμάνι στον κόσμο