Αρχική Ειδήσεις Ferryscanner: Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας για τo 2023

Ferryscanner: Oι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας για τo 2023

0
Τουρισμός
Διαφήμιση
Τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων όπως η Μύκονος, η Πάρος, η Νάξος, η Σαντορίνη αλλά και το Ηράκλειο της Κρήτης αναδεικνύονται οι πιο δημοφιλείς ακτοπλοϊκοί προορισμοί της χώρας για το 2023.
Σύμφωνα με την πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Ferryscanner, εν’ όψει της νέας σεζόν, ανακοινώνει τον ταξιδιωτικό απολογισμό της για το 2023, φέρνοντας στην επιφάνεια ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία για τον όγκο των μετακινήσεων αλλά και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών και αναδεικνύοντας ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι ακτοπλοϊκοί προορισμοί. 
Περισσότερα από 860.000 ταξίδια πραγματοποιήθηκαν μέσα από την Ferryscanner την περασμένη χρόνια με 640 πλοία να γεμίζουν από travellers που προέρχονταν από 181 χώρες του πλανήτη. Οι ταξιδιώτες κατευθύνθηκαν σε 400 προορισμούς σε 25 χώρες, με πιο δημοφιλείς να αναδεικνύονται μερικά από τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά των Κυκλάδων όπως η Μύκονος, η Πάρος, η Νάξος, η Σαντορίνη αλλά και το Ηράκλειο της Κρήτης. Αυτό που φαίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως αν αθροιστούν οι ημέρες διακοπών των ανθρώπων που προτίμησαν τη Ferryscanner, φθάνουν στις 127.661 ημέρες ή 349 χρόνια!
proorismoi

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως οι επιβάτες «κλείνουν» τα 
ακτοπλοϊκά εισιτήρια τους μέσα από την πλατφόρμα, κατά μέσο όρο 25 ημέρες πριν το ταξίδι τους ενώ τα 2,69 άτομα ανά κράτηση δηλώνουν πως συνήθως ταξιδεύουν με την παρέα ή την οικογένειά τους. Με την εταιρεία να θέλει να βρίσκεται δίπλα στους ταξιδιώτες και να κάνει την εμπειρία τους καλύτερη αξίζει να αναφερθεί εξυπηρέτησε πάνω από 380.000 αιτήματα πελατών τόσο στις Customer Support πλατφόρμες της όσο και στα social media με μέσο χρόνο αναμονής λίγο πάνω από 1 λεπτό κερδίζοντας αιτιολογημένα 4,6/5 αστέρια στο Trustpilot και 4,4/5 αστέρια στο Google reviews.

Η προηγμένη μηχανή αναζήτησης της Ferryscanner συνδυάζει τεχνολογία και δεδομένα από διάφορες ακτοπλοϊκές εταιρείες, προσφέροντας ένα ολοκληρωμένο εύρος επιλογών στους χρήστες. Με τη δυνατότητα να συγκρίνουν γρήγορα διάφορα δρομολόγια και τιμές, η Ferryscanner δεν βοηθάει τους ταξιδιώτες απλώς να βρουν το ταξίδι που τους ταιριάζει αλλά συμβάλλει στη δημιουργία ακόμη πιο πλούσιων εμπειριών.
Διαφήμιση