Αρχική Έξυπνα & Οικονομικά Όταν το μπάνιο γίνεται ….. cosy chic!

Όταν το μπάνιο γίνεται ….. cosy chic!

0
Διαφήμιση

Δείτε μερικές έξυπνες ιδέες και ιδιαίτερα tips για ένα όμορφο μπάνιο, ακόμα και αν αυτό είναι πολύ μικρό ή…. πολύ μεγάλο.

Η αλήθεια είναι πως το μπάνιο τις περισσότερες φορές δεν αποτελεί μία συνέχεια του σπιτιού, παρόλο που είναι ένας εξίσου σημαντικός χώρος του. Είναι χώρος χαλάρωσης, όπου το προσωπικό μας στυλ μπορεί να αποτυπώνεται χωρίς στερεότυπα.

Πλακάκια

Προτιμήστε να χρησιμοποιήσετε τα πλακάκια με έναν όχι συνηθισμένο τρόπο.

Επικεντρώστε την προσοχή σας στην ντουζιέρα και στο νιπτήρα ενώ αποφύγετε να τα τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του μπάνιου. Πλέον τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στα μπάνια είναι ειδικά για την υγρασία και πολύ ανθεκτικά στο καθάρισμα πράγμα που σημαίνει πως δεν είναι απαραίτητο να βάλετε παντού πλακάκια.

Ταπετσαρία

Υπάρχουν ταπετσαρίες που έχουν υποστεί αδιαβροχοποίηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε άφοβα να τις τοποθετήσετε στο χώρο του μπάνιου. Για ωραιότερο αποτέλεσμα τοποθετήστε μέχρι και 1 μέτρο από το έδαφος κάποιο πλακάκι μονόχρωμο και βάλτε την ταπετσαρία από εκεί και πάνω.

Ράφια

Όπως θα κάνατε στο χωλ ή στο σαλόνι, βάλτε 1-2 ράφια που θα σας χρησιμεύσουν ως πρόσθετος αποθηκευτικός χώρος αλλά θα σας επιτρέψουν ταυτόχρονα να δώσετε χρώμα και στιλ τοποθετώντας πάνω τους διακοσμητικά στοιχεία.

Καθρέφτες

Ο καθρέφτης σε ένα μπάνιο είναι χρήσιμος αλλά δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεται μόνο πάνω από το νιπτήρα. Δοκιμάστε κάτι καινούργιο και θα εκπλαγείτε από το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Πατητή Τσιμεντοκονία

Η σταθερή τάση στο interior design είναι το minimal και φυσικό αποτέλεσμα της υφής της πατητής τσιμεντοκονίας. Η σύστασή της περιλαμβάνει φυσικά υλικά όπως θηραϊκή γη και χαλαζιακή άμμο, γι΄αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί και ως οικολογικό υλικό.

Αφήστε τους ειδικούς που εμπιστεύεστε να σας καθοδηγήσουν!

PROFILE

Το studio LILA architect + designer με έδρα την Αθήνα, ιδρύθηκε τον Απρίλιο του 1999 από την Λίλα Αθανασοπούλου, αρχιτέκτονα μηχανικό ΕΜΠ (NTUA). Ασχολείται με τον σχεδιασμό + την κατασκευή ιδιωτικών έργων, ενώ δραστηριοποιείται + πειραματίζεται σ’ ένα ευρύ πεδίο κλίμακας που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: ιδιωτικές κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, ξενοδοχεία + καταστήματα, αλλά και σχεδιασμό αντικειμένου.

Έχει λάβει μέρος σε πανελλήνιες εκθέσεις αρχιτεκτονικής + design και άρθρα με έργα του γραφείου, έχουν παρουσιαστεί περιστασιακά σε ελληνικές εκδόσεις.

Στόχο αποτελεί η γνησιότητα + η μοναδικότητα, αποτυπωμένη σε κάθε έργο μέσα από την βιωματική δυναμικότητα του χώρου, προβάλλοντας συγκεκριμένα πρότυπα ζωής, έχοντας σαν γνώμονα την βιοκληματική + ενεργειακή αναβάθμιση των έργων αλλά + interior design μέσα από οικονομικές προτάσεις σχεδιασμού, φτάνοντας μέχρι + τον σχεδιασμό αντικειμένου.

Site: http://www.architectlila.gr,

Facebook Page: LILA architect + designer,

Linkedin Account: Lila Athanasopoulou,

Instagram: lila_architect_design

Διαφήμιση