Αρχική COVID-19 Κικίλιας για κορονοϊό: «Το περιμέναμε αλλά είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι»

Κικίλιας για κορονοϊό: «Το περιμέναμε αλλά είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι»

0
Koρονοϊός
Διαφήμιση

Να μην υπάρξει πανικός συνέστησε ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, σχετικά με το κρούσμα του κορονοϊού που εμφανίστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Το πρώτο κρούσμα του νέου κορονοϊού στη χώρα μας επιβεβαιώθηκε. Ήταν κάτι που περιμέναμε. Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος πανικού». Μάλιστα,  ανέβασε φωτογραφία με τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να τηρούμε για την προστασία μας από τον νέο κορονοϊό, σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας.

Έκτακτη σύσκεψη

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ενημέρωσε ότι ξεκινά σύσκεψη, ενώ αργότερα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια. «Μετά το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη Θεσσαλονίκη λειτουργούμε με ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. Αυτή τη στιγμή ξεκινάει σύσκεψη με τις Διευθύνσεις Υγείας και Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας. Θα ακολουθήσει σήμερα στις 17:00 σύσκεψη με τον Υπ. Υγείας Βασίλη Κικίλια στην Περιφέρεια», έγραψε στο Twitter ο κ. Τζιτζικώστας.

Σχετικά Άρθρα:

Με πληροφορίες από: iefimerida.gr

 

Διαφήμιση