Αρχική COVID-19 Πάτρα: Ύποπτο κρούσμα κορoνοϊού -Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

Πάτρα: Ύποπτο κρούσμα κορoνοϊού -Εν αναμονή των αποτελεσμάτων

0
patra koronoios
Διαφήμιση

Άνδρας που παρουσίασε συμπτώματα γρίπης, νοσηλεύεται σε ειδικό θάλαμο του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, σημείο αναφοράς για τον νέο κορoνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που αναμεταδίδει το iefimerida, ο συγκεκριμένος άνδρας, ο οποίος έφθασε στην Πάτρα με πλοίο, από την Γερμανία, μέσω Ιταλίας, ζήτησε αρχικά ιατρική βοήθεια σε ιδιωτική μονάδα και από εκεί μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο.

Τις σχετικές πληροφορίες επιβεβαίωσε πριν από λίγο στο thebest.gr ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, Γιάννης Καρβέλης. Όπως εξήγησε έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί, και ο άνδρας βρίσκεται απομονωμένος σε μια από τις 4 ειδικές κλίνες που διαθέτει το ΠΓΝΠ.

Από τον άνδρα, έχουν ληφθεί δείγματα τα οποία έχουν σταλεί στο Ινστιτούτο Παστέρ. Οι απαντήσεις, κατά πόσο πάσχει από κορoνοϊό, αναμένονται μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης και από τα αποτελέσματα θα κριθούν οι περαιτέρω κινήσεις του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου.

***

Σχετικά Άρθρα:

 

Διαφήμιση