Αρχική Επιστήμη VERDE-TEC: Αρχίζει η «πράσινη» έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος

VERDE-TEC: Αρχίζει η «πράσινη» έκθεση για τις τεχνολογίες περιβάλλοντος

0
Διαφήμιση

Περισσότεροι από 70 διακεκριμένοι ομιλητές θα συμμετάσχουν στον τετραήμερο συνεδριακό μαραθώνιο της διεθνούς έκθεσης «Verde.Tec»

H “Verde.Tec” είναι η νέα διεθνής έκθεση που έρχεται να παρουσιάσει τις τεχνολογικές λύσεις για τα μεγάλα και μικρά περιβαλλοντικά προβλήματα στη χώρα μας. Υποστηρίζει την «κυκλική οικονομία», το νέο παγκόσμιο οικονομικό μοντέλο που θα στηριχτεί στην καινοτομία, τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και την εξοικονόμηση φυσικών πόρων.

Η “Verde.Tec” φέρνει στο προσκήνιο και τη δυναμική ενός κλάδου που μπορεί να στηρίξει την ελληνική οικονομία και να τη βοηθήσει να απαγκιστρωθεί από τα δεινά που προκάλεσε η δημοσιονομική κρίση μετά το 2009.

Σε τετραήμερο μαραθώνιο ενημέρωσης και ανταλλαγής απόψεων για την πορεία της αγοράς και την προώθηση νέων τεχνολογιών για το περιβάλλον αναμένεται να εξελιχθεί το συνεδριακό μέρος της διεθνούς έκθεσης που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 ως τις 5 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο MEC της Παιανίας

Ως την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές είχαν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Σωκράτης Φάμελλος, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. και βουλευτής Αττικής κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής τομεάρχης Περιβάλλοντος της Ν.Δ. και βουλευτής Α’ Πειραιώς κ. Κώστας Κατσαφάδος, ο βουλευτής Αργολίδος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός κ. Γιάννης Μανιάτης και ο τομεάρχης Νέων Τεχνολογιών του ΠΑΣΟΚ κ. Λάμπρος Ρώσσης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι και στελέχη ΟΤΑ, επιχειρηματίες και στελέχη επιχειρήσεων.

Διαφήμιση