Αρχική Special Topics - 2 Sigma Residences: Ένα νέο γοητευτικό καταφύγιο στη Σίφνο

Sigma Residences: Ένα νέο γοητευτικό καταφύγιο στη Σίφνο

Επαφή με τη φύση, ιδιωτικότητα και απολαυστική διαμονή με θέα το Αιγαίο, υπόσχονται να προσφέρουν στους επισκέπτες τους οι 9 πολυτελείς και ολοκαίνουριες κατοικίες του συγκροτήματος Sigma Residences, στη Σίφνο.

0
Διαφήμιση

Γαλήνη, απομόνωση και εκπληκτική θέα προς το εμβληματικό Κάστρο της Σίφνου και το Αιγαίο Πέλαγος, πρoσφέρουν στον επισκέπτη τους οι ολοκαίνουργιες κατοικίες Sigma Residences,οι οποίες βρίσκονται απόλυτα ενσωματωμένες, σε μία ανέγγιχτη τοποθεσία 25 στρεμμάτων .
Το Sigma Residences, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Ιούλιο του 2023 και βρίσκεται στην περιοχή Εξάμπελα, κοντά στην Απολλωνία την πρωτεύουσα του νησιού.
Με την υπογραφή του καταξιωμένου μηχανικού Γρηγόρη Σκαλιστήρα, το ξενοδοχειακό συγκρότημα Sigma Residences αποτελείται από εννέα αυτόνομες κατοικίες, φωλιασμένες στο τραχύ όμορφο κυκλαδίτικο περιβάλλον.
Το συγκρότημα, προσφέρει ιδιωτικότητα αλλά ταυτόχρονα επικεντρώνεται στην υπαίθρια ζωή. Όλα τα κτίρια έχουν τις δικές τους ιδιωτικές βεράντες, ενώ άλλα έχουν ιδιωτική πισίνα ή τζακούζι. Οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι είναι διακοσμημένοι με αυθεντικά έργα γνωστών ή ανερχόμενων Ελλήνων καλλιτεχνών, αγγειοπλαστών, γλυπτών, όλα από την ιδιωτική συλλογή του ιδιοκτήτη.
Κάθε χώρος είναι μοναδικά διαμορφωμένος, με επιλεγμένα έπιπλα σε καλοκαιρινά χρώματα, ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας, άνετα κρεβάτια και ποιοτικά λευκά είδη, αλλά και παροχές και αυτοματισμούς που σέβονται ένα βιώσιμο μέλλον.
Κάθε κατοικία έχει ονομαστεί, ώστε να αντικατοπτρίζει την πλούσια κληρονομιά και το πνεύμα της Σίφνου. Γραφικές εξοχικές κατοικίες που δανείζονται το όνομά τους από γοητευτικά χωριά ή οικισμούς (Kastro Retreat,Kastro,Artemonas,Exambela) ή ευρύχωρες βίλες ‘βαφτισμένες” από παραδοσιακές αγροτικές πρακτικές:Themonia,
Aloni, Vrisi Residence,Seralia Residence.

Πισίνα, Γυμναστήριο, μασάζ, ολάνθιστοι κήποι!

Οι κατοικίες καθώς και οι κήποι που περιβάλλουν το συγκρότημα ακολουθούν την παραδοσιακή αρχιτεκτονική με ασβεστωμένους όγκους και επιφάνειες και φυσική πέτρα η οποία έχει εξορυχθεί από το συγκεκριμένο σημείο.
Το άνετο πετρόκτιστο καθιστικό, το Αγνάντι, στην άκρη του κεντρικού μονοπατιού αποτελεί εστιακό σημείο και μαγεύει με την εκπληκτική θέα στο Κάστρο και στο Αιγαίο Πέλαγος.
Από το συγκρότημα η πρόσβαση στο Κάστρο και στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, γίνεται μέσω του επίσημου περιπατητικού μονοπατιού που ξεκινάει από το κατάλυμα, προσφέροντας μια όμορφη απόδραση.
Το στολίδι του Sigma Residences είναι η μεγάλη πισίνα υπερχείλισης με θέα στο γραφικό τοπίο και το Κάστρο. Ένα μεγάλο υπαίθριο γυμναστήριο, εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και εξοπλισμό προσφέρει έναν μοναδικό χώρο ευεξίας και άσκησης στην πιο μαγευτική ατμόσφαιρα, με θέα το Αιγαίο Πέλαγος.
Ένας ειδικός χώρος κάτω από πέργκολα, προσφέρεται για ένα αναζωογονητικό μασάζ από τα χέρια έμπειρων θεραπευτών (υπηρεσία κατόπιν αιτήματος και με επιπλέον κόστος).

Το προσωπικό, εξυπηρετικότατο, προσφέρει διακριτικά τη βοήθειά του σε οποιαδήποτε απορία, οργανώνει επισκέψεις σε τοπικά αξιοθέατα ή μεταφορές σε παραλίες ή χωριά και, φυσικά καθημερινά παραδίδει το καλάθι πρωινού γεμάτο με ντόπιες λιχουδιές.
Τα ψυγεία είναι εφοδιασμένα με ελληνικά προϊόντα όπως κρασιά, τυριά Σιφνιωτών παραγωγών, λαχανικά από τοπικές φάρμες κ.λπ. Υπάρχει μια ποικιλία από καλούδια όπως ταχίνι, άλειμμα φουντουκιού, φυστικοβούτυρο, μαρμελάδες και, φυσικά, μέλι που μπορεί να απολαύσει κατά τη διάρκεια πρωινού γεύματος κάθε επισκέπτης.

Ιδιωτική βόλτα με σκάφος

Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιωτική βόλτα με το σκάφος του θέρετρου RIB-tender (μήκους 10 μέτρων με κινητήρες Suzuki 2*300 ίππων) με καπετάνιο όχι μόνο γύρω από το νησί της Σίφνου αλλά και τα κοντινά νησιά Κίμωλος, Μήλος και Πολύαιγος.

 

Διαφήμιση