Αρχική Special Topics Ραφαήλ: Το νέο αστέρι του TikTok που ανατρέπει όσα ξέρουμε για το...

Ραφαήλ: Το νέο αστέρι του TikTok που ανατρέπει όσα ξέρουμε για το σύνδρομο Down (Βίντεο)

0
@
Διαφήμιση

Ο 15χρονος Ραφαήλ είναι το πιο ταλαντούχο αγόρι που έχει κατακτήσει τους τελευταίους μήνες το TikTok και έχει αγαπηθεί από χιλιάδες χρήστες κάθε ηλικίας! Ζει με την οικογένειά του στο Σόνσι της Ουαλίας, πηγαίνει σχολείο, τραγουδά καθημερινά, του αρέσει το πιάνο, έχει απίστευτο χιούμορ και… σύνδρομο Down.

Σύνταξη: ecozen.gr

Ο Ραφαήλ τραγουδά με τον μπαμπά του αλλά και μόνος του, λατρεύει να πηγαίνει βόλτες με τη μικρότερη αδερφή του και είναι το τέλειο δίδυμο με τη μαμά του που με τον τρόπο της ανέδειξε τα ταλέντα του!

@nikolaidiiokasti

Έλα μπαμπά να τραγουδησουμε για το Κόσμο γιατί ο Κόσμος μας έχει Ανάγκη από Χαρά και Αγάπη!!!♥️♥️♥️

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafail’s life

Στην πραγματικότητα ο Ραφαήλ οφείλει τη δημοφιλία του στους γονείς του που ανακάλυψαν γρήγορα ότι αν και ιατρικά το αγόρι τους έχει σύνδρομο Down, η προσωπικότητά του, τα ταλέντα του και η στάση ζωής που ακολουθεί, αξίζει να γίνουν με έναν  τρόπο γνωστά σε ευρύτερο κοινό ώστε να παραδειγματιστούν οικογένειες που βιώνουν απομονωμένες ζητήματα όπως το σύνδρομο Down.

Όπως εξηγεί η μητέρα του που έχει ανοίξει τον λογαριασμό  Rafails’ life στο TikToh ο Ραφαήλ λατρεύει την Ελληνική μουσική, γνωρίζει τουλάχιστον 1000 ελληνικά τραγούδια…Εδώ τραγουδάει ένα από τα αγαπημένα του!!! “Το μοιραζόμαστε μαζί σας γιατί η μουσική είναι αγάπη, είναι ζωή”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

@nikolaidiiokasti

Ο Ραφαήλ λατρεύει την Ελληνική μουσική,γνωρίζει τουλάχιστον 1000 ελληνικά τραγούδια…Εδώ τραγουδάει ένα από τα αγαπημένα του!!! Το μοιραζόμαστε μαζί σας γιατί η μουσική είναι αγάπη,είναι ζωή!!!

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafail’s life

Την ημέρα της γιορτής της μητέρας ο Ραφαήλ ευχήθηκε με τον δικό του ευφάνταστο τρόπο στη μητέρα του με την οποία μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα της ζωής του.

@nikolaidiiokasti

Πάρε τα λουλούδια και έλα να φάμε…😅😅😅🤣🤣🤣

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafail’s life

Πρόσφατα πήγε την πρώτη του μεγάλη εκδρομή και τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε η μητέρα του δείχνουν ότι δοκίμασε νέες εμπειρίες και ανακάλυψε νέες δεξιότητες!

https://www.tiktok.com/@nikolaidiiokasti/photo/7369265151721196833

Για τον Ραφαήλ η προετοιμασία για την εκδρομή ήταν μια σχεδόν απολαυστική εμπειρία αν εξαιρέσει κανείς το άγχος της μητέρας του να του δώσει όλες τις απαραίτητες οδηγίες! Ακόμη και τότε το χιούμορ δεν τον εγκατέλειψε!

https://www.tiktok.com/@nikolaidiiokasti/video/7368934396906278176< Ο Ραφαήλ όμως ταυτόχρονα είναι ένα ευαίσθητο αγόρι που δεν κρύβει τα συναισθήματά του για τους ανθρώπους που αγαπά και δεν διστάζει να ανοίξει διάπλατα την αγκαλιά του για εκείνους. Ο τρόπος που φροντίζει και αγκαλιάζει τη μητέρα του τον καθιστούν την πιο λατρεμένη φυσιογνωμία του TikTok!

@nikolaidiiokasti

Να έχουμε όλοι έναν γιο που όταν γυρνάμε σπίτι, να μας δίνει τέτοιες αγκαλιές,και να μας τραγουδάει!!!😇😇

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafail’s life

Η απρόσμενη ανταπόκριση του κόσμου και τα εκατοντάδες θετικά σχόλια για το πιο λατρεμένο παιδί του TikTok  έδωσαν την αφορμή στη μητέρα του Ραφαήλ να εξηγήσει σε ένα σύντομο βίντεο πως ξεκίνησαν όλα και πως αυτό το σπουδαίο αγόρι κατέκτησε τις καρδιές όλων!

https://vm.tiktok.com/ZGexh1naW/

Όμως ο Ραφαήλ δεν έχει μόνο τους γονείς του στο πλευρό του αλλά και τα τρία αδέρφια του μεταξύ των οποίων η Μάρω η μικρότερη αδερφή του που τον φροντίζει όσο κανείς!

@nikolaidiiokasti

Να έχουμε όλοι έναν γιο που όταν γυρνάμε σπίτι, να μας δίνει τέτοιες αγκαλιές,και να μας τραγουδάει!!!😇😇

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafail’s life

Διαφήμιση