Αρχική Special Topics Μυστήριο στη Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο Γιαννίτσης που παρασκεύασε τα γεύματα...

Μυστήριο στη Λαμία: Κάηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο Γιαννίτσης που παρασκεύασε τα γεύματα των μαθητών που έπαθαν δηλητηρίαση (Βίντεο)

0
ergostasio giannitsis
Διαφήμιση

Ένα θρίλερ που θυμίζει αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκε τη νύχτα της Κυριακής 19/5 στη Λαμία καθώς καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο Γιαννίτσης από μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε μερικά 24ωρα μετά τη δηλητηρίαση που υπέστησαν μαθητές από γεύματα της ομώνυμης αλυσίδας κι ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη έρευνα σε όλα τα επίπεδα!

Σύνταξη:ecozen.gr

Όπως μετέδωσαν τοπικά Μέσα Ενημέρωσης στο εργοστάσιο Γιαννίτση δεν υπήρξαν εγκλωβισμένοι, ενώ επιτόπου επιχείρησαν 40 πυροσβέστες με 18 οχήματα.

Η πυρκαγιά στο εργοστάσιο Γιαννίτσης ξέσπασε περίπου στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής, χωρίς να έχει διευκρινιστεί αν βρισκόταν σε λειτουργία.

Το εργοστάσιο Γιαννίτσης εμπλέκεται στην πρόσφατη υπόθεση ομαδικής δηλητηρίασης μαθητών, καθώς αρκετοί από τους μαθητές που κατανάλωσαν τα σχολικά γεύματα της εταιρείας υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση. Ήδη βρίσκονταν σε εξέλιξη μια σειρά από έρευνες τόσο στο εργοστάσιο Γιαννίτσης και τις εγκαταστάσεις όσο και στα έγγραφα, τις πιστοποιήσεις και το πρωτόκολλο που ακολουθούσε η εταιρεία.

Lamia fotia giannitsis
Η φωτογραφία του LamiaReport από drone δείχνει το μέγεθος της καταστροφής

Όπως μετέδωσαν δημοσιογράφοι τοπικών Μέσων, στις 9.30 το βράδυ της Κυριακής 19/5 ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική και μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν οι πυροσβέστες από την 7η ΕΜΑΚ, που βρίσκονται 200 μέτρα μακριά από το εργοστάσιο Γιαννίτσης. Ωστόσο, οι φλόγες είχαν τυλίξει το μεγαλύτερο μέρος του εργοστασίου και οι πυροσβέστες προσπαθούσαν από διάφορα τμήματα να συγκρατήσουν την ορμή τους. Στην περιοχή βρέθηκε  όλη η δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Φθιώτιδας ενώ η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται.

Σήμανε συναγερμός και πυροσβεστικά οχήματα αλλά και υδροφόρες απ’ όλη την Φθιώτιδα κινήθηκαν στην βιομηχανική περιοχή Λαμίας ενώ οι φλόγες είχαν πλέον επεκταθεί σε όλο το κτίριο. Μέσα σε 45 λεπτά η σκεπή του εργοστασίου κατέρρευσε και οι πυκνοί μαύροι καπνοί μαζί με φλόγες φαίνονταν από την εθνική οδό Λαμίας – Θεσσαλονίκης.
Διαφήμιση