Αρχική Special Topics Ο Χρήστος Σταικούρας σε ποδοσφαιρικό Τουρνουά για τη 10χρονη Αγγελική-Νεκταρία (Βίντεο)

Ο Χρήστος Σταικούρας σε ποδοσφαιρικό Τουρνουά για τη 10χρονη Αγγελική-Νεκταρία (Βίντεο)

0
aggeliki nektaria jpg
Διαφήμιση

Σε  Ποδοσφαιρικό Τουρνουά που διεξήχθη στο «Γήπεδο Αχαρναϊκού» με σκοπό τη συγκέντρωση πόρων για την υποστήριξη της μάχης που δίνει η 10χρονη Αγγελική – Νεκταρία, η οποία έχει διαγνωσθεί με σπάνια ασθένεια, παρευρέθηκε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Σύνταξη: ecozen.gr

Η 10χρονη Αγγελική- Νεκταρία ταλαιπωρείται από την ηλικία των 8 μηνών, αφού έχει διαγνωστεί με μια μετάλλαξη του γονιδίου PTEN, που προκαλεί την εμφάνιση λιπωμάτων και αρτηριοφλεβικών δυσπλασιών. Μέχρι στιγμής, το νεαρό κορίτσι έχει υποβληθεί τρεις φορές σε χειρουργική αφαίρεση των λιπωμάτων, ενώ τους τελευταίους μήνες υποβλήθηκε δυο φορές σε εμβολισμό, αφού είχε εμφανίσει εκτεταμένη αρτηριοφλεβική δυσπλασία στην περιοχή της ωμοπλάτης.

Αυτή την περίοδο, το νεαρό κορίτσι αναρρώνει στο σπίτι, ενώ στο προσεχές μέλλον θα χρειαστεί να υποβληθεί και σε χειρουργική εξαίρεση της δυσπλασίας.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη Σταθερές Συγκοινωνίες ΑΕ (ΣΤΑΣΥ) με τη συμμετοχή της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, του ΠΣΑΤ και
των Παλαιμάχων Αχαρναϊκού.

Λόγω της σπανιότητας του περιστατικού, η επέμβαση έπρεπε να πραγματοποιηθεί σε ιδιωτικό κέντρο της Αθήνας, από μια ομάδα έμπειρων επεμβατικών ακτινολόγων. Η οικογένεια της μικρής Αγγελικής- Νεκταρίας είχε βρεθεί σε αδιέξοδο, αφού δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στο κόστος της επέμβασης. Η ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ οργάνωσε άμεσα εκστρατεία βοήθειας και χάρη στην άμεση κινητοποίησή σας, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε, σε σύντομο χρονικό διάστημα, το ποσό που απαιτούνταν για την επέμβαση της μικρής.

Σύμφωνα όμως με την ομάδα των επεμβατικών ακτινολόγων που ανέλαβαν το περιστατικό, η μικρή έπρεπε να υποβληθεί και σε δεύτερο εμβολισμό, ο οποίος πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Η 10χρονη Αγγελική- Νεκταρία είναι μία πραγματική μαχήτρια, που δεν παύει να χαμογελά παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Όπως αναφέρει η οργάνωση “Πράξη Αγάπης”,  εμείς έχουμε τη δύναμη να τη βοηθήσουμε. Να την απαλλάξουμε μία για πάντα από την επώδυνη δυσπλασία που την ταλαιπωρεί όλους αυτούς τους μήνες. Όλοι μαζί, μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Διαφήμιση