Αρχική Special Topics Γυναικοκτονία: Ξεσπά η νεαρή φαρμακοποιός που παρέχει υποστήριξη σε ανθρώπους που κινδυνεύουν(Βίντεο)

Γυναικοκτονία: Ξεσπά η νεαρή φαρμακοποιός που παρέχει υποστήριξη σε ανθρώπους που κινδυνεύουν(Βίντεο)

Νεαρή φαρμακοποιός σοκαρισμένη από τη νέα γυναικοκτονία, ανοίγει το φαρμακείο της σε θύματα ενδοοικογενειακής βίας που φοβούνται να μιλήσουν! Την ίδια στιγμή στα social media άνθρωποι κάθε ηλικίας αναζητούν απαντήσεις μέσα από συγκλονιστικά βίντεο!

0
[368539] ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΛΙΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
Διαφήμιση

Σε ένα βίντεο διάρκειας 8΄και 55΄΄ νεαρή φαρμακοποιός που δεν κρύβει τα δάκρυά της, ούτε όμως και την οργή και αγανάκτησή της για τη νέα γυναικοκτονία, με θύμα την 28χρονη Κυριακή Γρίβα, λίγα βήματα από το φυλάκιο του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων, δηλώνει έτοιμη να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια, σε οποιονδήποτε άνθρωπο αισθάνεται ότι απειλείται.

Σύνταξη:ecozen.gr

Η νεαρή φαρμακοποιός Κλειώ Καρπούζου που δραστηριοποιείται σε μικρή απόσταση από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων και συνήθως ανεβάζει στο Tik Tok χιουμοριστικά βίντεο μέσα από το φαρμακείο της, δεν κρύβει τον θυμό, την οργή, αλλά και τον πόνο της για την αποτρόπαια δολοφονία της νεαρής Κυριακής Γρίβα και ανακοινώνει ότι μετατρέπει το φαρμακείο της σε ένα safe spot, για οποιονδήποτε αισθάνεται ότι οποιαδήποτε στιγμή αισθανθεί την ανάγκη για ένα χέρι βοήθειας.

@theblackpharmacygr

#gynaikoktonia #fyp #agioianargiroi Μην φοβασαι μίλα.

♬ πρωτότυπος ήχος – Theblackpharmacygr

Μέσα από μια συγκλονιστική περιγραφή η  φαρμακοποιός Κλειώ Καρπούζου κλαίγοντας ξεσπά:”με πολύ βαριά καρδιά, με πάρα πολύ θυμό μέσα μου και με πάρα πολύ μεγάλη απόγνωση γι’ αυτά που ζούμε τον τελευταίο καιρό”.

γυναικοκτονία Αγιοι Ανάργυροι

Αντιδρώντας στη γυναικοκτονία στο κέντρο των Αγίων Αναργύρων και θεωρητικά στο πιο ασφαλές σημείο, το Αστυνομικό Τμήμα(!), η νεαρή φαρμακοποιός που εργάζεται δυο βήματα από το σημείο της άγριας δολοφονίας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, δηλώνει απογοητευμένη για τη χώρα, για την έλλειψη παιδείας, τις αδυναμίες στην παροχή υπηρεσιών υγείας, την εκπαίδευση και την ασφάλεια.

“Δεν είναι δυνατόν”, αναφέρει οργισμένα για την άγρια γυναικοκτονία ” να γίνεται κάτι τέτοιο σε ένα αστυνομικό τμήμα που υπό άλλες συνθήκες σε ελέγχουν από 100 πλευρές για να μπεις μέσα, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται με τον τρόπο αυτό ένας κακοποιημένος άνθρωπος“. Μάλιστα η ίδια απευθύνει έκκληση σε οποιονδήποτε, άνδρα ή γυναίκα, αισθανθεί ότι βάλλεται, ότι κινδυνεύει, να προστρέξει για βοήθεια στο φαρμακείο της που μετατρέπεται σε ένα ασφαλές σημείο. “Δεν θα σας ρωτήσουμε γιατί συνέβη, θα σας στηρίξουμε όμως με κάθε τρόπο”.

Η ίδια δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι έχει υπάρξει σε κακοποιητική σχέση και γνωρίζει τις δυσκολίες και τον φόβο που αισθάνεται κανείς μέχρι να βρει το κουράγιο να ξεφύγει ή να ζητήσει βοήθεια. “Ξέρω ότι στη θέση αυτής της γυναίκας θα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε, έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση και ήτανε πάρα πολύ δύσκολο να ξεφύγω προσωπικά από όλο αυτό…”, περιγράφει σπάζοντας τη σιωπή. Η νεαρή Κλειώ Καρούζου απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση για παροχή βοήθειας εκ μέρους της σε οποιονδήποτε άνθρωπο έχει ανάγκη, ως τη λιγότερη κίνηση συμπαράστασης και ουσιαστικής βοήθειας στον συνάνθρωπο που τη χρειάζεται. “Θα είμαστε εδώ για να σας παρέχουμε ασφάλεια και ένα ασφαλές μέρος ώστε να μπορέσουμε να βρούμε μία λύση στο πρόβλημά σας”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Και αδιάφοροι και αδιάβαστοι οι αστυνομικοί;

Την ίδια στιγμή παραμένουν αναπάντητα ερωτηματικά για την γυναικοκτονία της νεαρής Κυριακής στην είσοδο του Αστυνομικού Τμήματος μπροστά στο φυλάκιο απ όπου δεν βγήκε ποτέ ο  φύλακας -αστυνομικός! Αυτό που δεν γνωρίζουν οι πολλοί, αλλά βλέπουν καθημερινά οι διερχόμενοι από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων και όφειλε να γνωρίζει το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων όπως και ο Δήμος Αγίων Αναργύρων, είναι ότι  από το σημείο της άγριας δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα διέρχονται καθημερινά πολλές λεωφορειακές γραμμές της Δυτικής Αθήνας (Αχαρναί, Ζεφύρι, κλπ) που εκατοντάδες επιβάτες χρησιμοποιούν καθημερινά ως ενδιάμεσο σταθμό για το “ταξίδι” στο…σκοτάδι στου έμπορους ναρκωτικών στην περίφημη στάση “‘Ηρώων” στις Αχαρνές. Αδιάβαστοι και σε αυτό οι αστυνομικοί;

Όλα τα τελευταία 24ωρα οι καθ΄ ύλην αρμόδιοι που μίλησαν , παρενέβησαν, τάχα αγανάκτησαν, τάχα συγκινήθηκαν, τάχα αιφνιδιάστηκαν από την άγρια δολοφονία της Κυριακής στο προαύλιο του Αστυνομικού Τμήματος Αγίων Αναργύρων αλλά  τα ερωτήματα διαδέχονται το ένα το άλλο, και παραμένουν αναπάντητα:

αστυνομικός -φρουρός που δεν είδε τα χέρια του δολοφονόνου, δεν είδε ούτε την Κυριακή να προσέρχεται ελάχιστα λεπτά πριν δολοφονηθεί συνοδευόμενη από φίλο της στο Αστυνομικό Τμήμα;

αστυνομικός-φρουρός που δεν κατάλαβε ότι δολοφονείται μια γυναίκα μπροστά στα μάτια του, δεν κατάλαβε ούτε την είσοδό της στο Αστυνομικό Τμήμα; Και αδιάφοροι και αδιάβαστοι;

Δεν τη ρώτησε που πηγαίνει και τι χρειάζεται;

αστυνομικός – φρουρός που μόλις μεταφέρθηκε στην Αμυγδαλέζα για να “τιμωρηθεί” δεν είχε δει ποτέ ότι καθημερινά στο προαύλιο του Αστυνομικού Τμήματος στέκονται εκατοντάδες νεαρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια προερχόμενα από τις Αχαρνές όπου κατά πάγια συνήθεια μεταβαίνουν με προορισμό τη στάση ‘Ηρώων” για να πάρουν τη δόση του θανάτου από το γνωστό στέκι που όλοι γνωρίζουν αλλά δεν πλησιάζουν; Αδιάβαστοι και σε αυτό οι αστυνομικοί;

αστυνομικός -φρουρός που δεν είδε τα χέρια του δολοφόνου, είδε ποτέ στην απέναντι στάση με προορισμό τις Αχαρνές ότι  καθημερινά, από το πρωί έως αργά το βράδυ περιμένουν τις λεωφορειακές γρσμμές Α10 ή Β10 εκατοντάδες παιδιά-θύματα του κόσμου των ναρκωτικών; Αναρωτήθηκε ποτέ που πηγαίνουν όλα αυτά τα παιδιά; Έδωσε σήμα σε κάποιο περιπολικό;

-Έχει καταγραφεί ποτέ από το αστυνομικό τμήμα κάποιο περιστατικό; Δεν παρατηρήσαν ποτέ τίποτα; Δεν τους προβλημάτισε ποτέ η εικόνα των λεωφορείων με επιβάτες που τρέμουν σαν το ψάρι από την έλλειψη δόσης;

Ερωτηματικά, που αφορούν φυσικά και τον Δήμο Αχαρνών, που έχουν απασχολήσει αναρίθμητα ρεπορτάζ στα Μέσα Ενημέρωσης, χωρίς την παραμικρή παρέμβαση, ούτε από τους Δήμους, ούτε από την Αστυνομία, ούτε από άλλη Αρχή.

 

 

Διαφήμιση