Αρχική Special Topics Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα του 112 σε 4 οικισμούς για τη μεγάλη πυρκαγιά-Έκλεισε η...

Αλεξανδρούπολη: Μήνυμα του 112 σε 4 οικισμούς για τη μεγάλη πυρκαγιά-Έκλεισε η Εγνατία (Βίντεο)

Σοβαρές διαστάσεις έχει λάβει στην Αλεξανδρούπολη η μεγάλη πυρκαγιά σε Μελία, Νίψα, Πεύκα και Λουτρό. Εστάλη μήνυμα από το 112 προκειμένου κάτοικοι και επισκέπτες να βρίσκονται σε ετοιμότητα για το ενδεχόμενο εκκένωσης οικισμών. Η Εγνατία οδός έκλεισε προσωρινά εξαιτίας των πυκνών  καπνών.

0
Αλεξανδρούπολη 2
Διαφήμιση

 

Σε ύψιστο συναγερμό βρίσκονται οι Αρχές στην Αλεξανδρούπολη καθώς η μεγάλη πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει από τις πρώτες πρωινές ώρες σε δασική έκταση έχε λάβει μεγάλες διαστάσεις, Κάτοικοι και επισκέπτες σε Μελία, Νίψα, Πεύκα και Λουτρό έλαβαν μήνυμα από το 112 προκειμένου να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Σύνταξη ecozen.gr

Μάχη δίνουν οι πυροσβέστες να μην περάσουν οι φλόγες την Εγνατία Οδό που έκλεισε λόγω του καπνού.

‘Οπως αναφέρει το τοπικό evros-news.gr έκλεισε η Εγνατία Οδός και στα δύο ρεύματα έως τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ στην Αλεξανδρούπολη, λόγω των πυκνών καπνών από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το βράδυ και συνεχίζει να καίει στην περιοχή μεταξύ των χωριών Πυλαίας και Μελίας.

Αλεξανδρούπολη 112

Η πυρκαγιά εκτιμάται ότι μπορεί να ξεκίνησε  από κεραυνό, αλλά δεν αποκλείεται να οφείλεται και στην παρουσία παράνομων μεταναστών στην συγκεκριμένη περιοχή. Στην περιοχή στάλθηκαν και 3 μηχανήματα έργου από τον Δήμο  Αλεξανδρούπολης για να συνδράμουν  στις προσπάθειες κατάσβεσης και περιορισμού της πυρκαγιάς.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Αστυνομίας 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία Οδό Κήπων – Αλεξανδρούπολης

Λόγω εκδήλωσης πυρκαγιάς σε δασική έκταση πλησίον Πυλαίας – Φερών Έβρου, ισχύει προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, της Εγνατίας Οδού Κήπων – Αλεξανδρούπολης από το ύψος του κόμβου Αρδανίου έως το ύψος του κόμβου Βιομηχανικής Περιοχής (ΒΙ.ΠΕ.) Αλεξανδρούπολης.

Η κυκλοφορία των οχημάτων εκτρέπεται μέσω της Εθνικής Οδού Φερών – Αλεξανδρούπολης. Παρακαλούνται οι πολίτες και οι οδηγοί οχημάτων για την ασφάλεια τους, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις τους και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών.

Διαφήμιση