Αρχική Ειδήσεις Ο Δήμαρχος και ο ράπερ Μιχαλάρας τραγουδούν: Έλα μαζί μου στους Λειψούς...

Ο Δήμαρχος και ο ράπερ Μιχαλάρας τραγουδούν: Έλα μαζί μου στους Λειψούς (Βίντεο)

Στους Λειψούς ο Δήμαρχος Φώτης Μάγγος κάνει και εφέτος τη διαφορά και έγραψε τραγούδι μαζί με τον ράπερ Μιχαλάρα για να προσκαλέσει τους τουρίστες στο νησί! Το τραγούδι που έγραψαν και ερμηνεύουν από κοινού κάνει θραύση στο You Tube!

0
maggos dimarxos jpg
Διαφήμιση

Το φετινό κάλεσμα στους Λειψούς για το καλοκαίρι 2024 δεν έχει μόνο νησιώτικο άρωμα αλλά και… ήχους ράπ με πρωταγωνιστή για μια ακόμη φορά τον Δήμαρχο Λειψών Φώτη Μάγγο που εφέτος...πάντρεψε τη φωνή του με τον ράπερ “Μιχαλάρα” και δημιούργησε τη νέα μουσική πρόσκληση του νησιού προς τους τουρίστες ενόψει του καλοκαιριού!

Σύνταξη: ecozen.gr

dimarxos leipsoi

Με ένα πρωτότυπο μουσικό βίντεο κλιπ επέλεξε ο Δήμος Λειψών να απευθυνθεί στο ταξιδιωτικό κοινό για διακοπές στο νησί την άνοιξη και το Πάσχα. Ο ράπερ «Μιχαλάρας» μαζί με τον δήμαρχο Λειψών Φώτη Μάγγο ένωσαν τις φωνές τους σε ένα ιδιαίτερο μουσικό τραγούδι με τίτλο «Έλα μαζί μου στους Λειψούς»! Το τραγούδι «παντρεύει» το  παραδοσιακό νησιώτικο ρυθμό με τη ραπ! «Η ιδέα προέκυψε μετά από μια τυχαία συνάντηση στο νησί το περασμένο καλοκαίρι που δίπλα στη θάλασσα εμπνευστήκαμε και συνθέσαμε μαζί, στίχους και μουσική. Θέλαμε να δείξουμε πως όταν το αυθεντικό σμίγει με το μοντέρνο δημιουργείται κάτι μοναδικό και πρωτότυπο», δήλωσε ο ένας από τους δυο δημιουργούς και Δήμαρχος στους Λειψούς Φώτης Μάγγος.

maggos mixalaras

Το βίντεο κλιπ του τραγουδιού «ταξιδεύει» το κοινό στον βιώσιμο παράδεισο των Δωδεκανήσων με εικόνες και πλάνα  από τις μαγευτικές παραλίες, το γραφικό χωριό, τις εναλλακτικές δραστηριότητες και τα 24 εξωτικά νησάκια. «Αποδεικνύεται πως το ανεπιτήδευτο  παραμένει πάντα επίκαιρο και περιζήτητο. Οι διαδοχικές οικολογικές και βιώσιμες πρωτοβουλίες μας τα τελευταία χρόνια δημιούργησαν ένα πρότυπο μοντέλο τουριστικής ανάπτυξης που φέρνει μετρήσιμα αποτελέσματα.
Για το 2023 καταγράφηκε στους Λειψούς ρεκόρ επισκεψιμότητας με τους ταξιδιώτες να απολαμβάνουν αυθεντικές ταξιδιωτικές εμπειρίες και σύγχρονες τουριστικές υπηρεσίες σε λογικές τιμές. Η δυναμική που αναπτύσσεται για τη νέα σεζόν είναι εξίσου μεγάλη με τις προθέσεις των ταξιδιωτών για επίσκεψη να διευρύνονται αρκετά πριν και μετά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο», έχει ήδη προαναγγείλει ο δήμαρχος μιλώντας στο ΑΠΕ.

Πως ο Δήμαρχος Λειψών κατέκτησε τους Ιταλούς!

Σημειώνεται πως το νέο μουσικό κομμάτι προωθείται ήδη από δισκογραφική εταιρεία, ενώ αποτελεί συνέχεια της στρατηγικής του δήμου που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια με την ερμηνεία του διαχρονικού Ιταλικού τραγουδιού «I giardini di Marzo» που εκτέλεσε μοναδικά το συγκρότημα ΕΜΜΕΛΟΝ και ερμήνευσε ο ίδιος ο Δήμαρχος Λειψών μαζί με την Μαρίνα Μανωλάκου. Μάλιστα η πρωτοβουλία του Δημάρχου είχε λάβει διεθνείς διαστάσεις και μεγάλη απήχηση στο ιταλικό κοινό και αναδείχθηκε μέχρι και από την εφημερίδα La Repubblica.

Ο Φώτης Μάγγος είναι 51 χρόνων, είναι δήμαρχος του νησιού από το 2014 και δημοτικός σύμβουλος από το 1999.  Γιος πρώην δημάρχου του νησιού, πατέρας τεσσάρων παιδιών, παλεύει για τον τόπο του στην πράξη και με όραμα. Είναι μέλος διαφόρων εθελοντικών ομάδων με ενεργή συμμετοχή. Συμμετέχει σε μουσικές και θεατρικές παραστάσεις που διοργανώνονται από ομάδες του νησιού (παίζει κιθάρα και τραγουδάει).  Είναι λάτρης της φύσης, της χειμερινής κολύμβησης, της μουσικής και του αθλητισμού.

 

 

Διαφήμιση