Αρχική Ευζωία Πάνω από 7.500 τίτλοι εφοδίασαν βιβλιοθήκες καταστημάτων κράτησης

Πάνω από 7.500 τίτλοι εφοδίασαν βιβλιοθήκες καταστημάτων κράτησης

Σύνταξη: ecozen.gr

0
Βιβλία - καταστήματα κράτησης
Διαφήμιση

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ανταποκρινόμενη στο αίτημα του Γενικού Γραμματέα Αντιεγκληματικής Πολιτικής  Κωνσταντίνου Γ. Παπαθανασίου, ξεκίνησε στα τέλη Μαΐου έναν μαραθώνιο συλλογής βιβλίων που ολοκληρώθηκε αρχές του 2023 με τεράστια επιτυχία. 

Εταιρείες μέλη της Συμμαχίας, καθώς και άλλες επιχειρήσεις και ιδιώτες στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή και συνέβαλαν στη συλλογή περισσότερων από 7.500 τίτλων, οι οποίοι διατέθηκαν για τον εφοδιασμό των βιβλιοθηκών στα 33 καταστήματα κράτησης της χώρας

Βιβλία Ελλήνων και ξένων συγγραφέων, λογοτεχνικά, μυθιστορήματα, συγγράμματα, ιστορικά, αλλά και βιβλία εκπαιδευτικού χαρακτήρα και λεξικά συγκεντρώθηκαν με τη συμμετοχή των εταιρειών: Lamda Development, Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης ΑΕ, ΑΒ Βασιλόπουλος, Vodafone, ΓΑΙΟΣΕ, Σκλαβενίτης, Γρηγόρης, Fresh Line, Contact Communications., ΕΔΑ Αττικής, ΟΤΕ-Cosmogte, Όμιλος Alter Ego Media, Καθημερινή.

Ο Γ.Γ. Αντεγκληματικής Πολιτικής κ. Κωνσταντίνος Γ. Παπαθανασίου, εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και προς τα μέλη της,  για τη στήριξη στην σημαντική αυτή δράση που προσφέρει έναν αποτελεσματικό τρόπο «σωφρονισμού», μέσα από τις σελίδες των βιβλίων. 

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ δεσμεύεται να συνεχίσει την συνεργασία της αυτή, ώστε να προσφέρει και σε άλλους τομείς στους συνανθρώπους μας.

Βιβλία

Λίγα λόγια για την «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»:

H «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που σκοπό έχει τη σύμπραξη ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, για την ανάδειξη του κυρίαρχου ρόλου του Πολιτισμού, του Τουρισμού, του Αθλητισμού, του Περιβάλλοντος και του Εθελοντισμού της Ελλάδας. Η πρωτοβουλία αυτή ουσιαστικά εκφράζει την αποφασιστικότητα του ιδιωτικού τομέα να προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες του στην ελληνική πολιτεία, έτσι ώστε την περίοδο αυτή της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, η χώρα να τύχει της μεγαλύτερης δυνατής συνδρομής από τους πλέον εύρωστους και υγιείς κλάδους την ελληνικής αγοράς. Τον φορέα ενισχύουν επίσης με την ενεργή συμμετοχή και δράση τους, πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς, οργανώσεις, επιχειρήσεις αλλά και μεμονωμένα άτομα, στελέχη όλων των βαθμίδων της ιεραρχίας επιχειρήσεων. Επισημαίνεται ότι η «Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» είναι ελεύθερη από πολιτικές δεσμεύσεις, ενώ παράλληλα οι δράσεις της συνδράμουν την ελληνική πολιτεία, χωρίς την παραμικρή οικονομική ενίσχυση από το κράτος.

Διαφήμιση