Αρχική Ειδήσεις Προανακριτική επιτροπή για το «μπάζωμα» στα Τέμπη ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Προανακριτική επιτροπή για το «μπάζωμα» στα Τέμπη ζητάει ο ΣΥΡΙΖΑ

Τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη αναφορικά με το «μπάζωμα των Τεμπών» προαναγγέλλει ότι θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, αμέσως μετά τη διαβίβαση της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή από την Εισαγγελέα Εφετών Λάρισας.

0
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ DRONE APO TO ΠΟΛΥΝΕΚΡΟ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ (MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Εικόνες από drone από το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη (MOTIONTEAM/ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ)
Διαφήμιση

 

«Για μια ακόμη φορά εργαλειοποιούν την τραγωδία – Προαναγγέλλουν προανακριτική επιτροπή χωρίς να έχουν δει τη δικογραφία» απαντά η κυβέρνηση μέσω στελεχών της.

Στην ανακοίνωση της Κουμουνδούρου τονίζεται: «Ζητούμε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία να ανοίξουν το δρόμο στη δικαιοσύνη και να μην επιχειρήσουν να συγκαλύψουν για μία ακόμη φορά τις ευθύνες των υπουργών τους».

Υπενθυμίζεται ότι για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής χρειάζεται, σύμφωνα με το άρθρο 154 του Κανονισμού της Βουλής, η υπογραφή τουλάχιστον 30 βουλευτών. Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης διαθέτει συνολικά 36 βουλευτές.

Κυβερνητικά στελέχη, σχολιάζοντας την ανακοίνωση της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προαναγγέλλει την κατάθεση πρότασης για την προανακριτική επιτροπή κατά υπουργών και υφυπουργών για δικογραφία που δεν έχει έλθει ακόμη στη Βουλή, χωρίς να έχει αξιολογηθεί κανένα της στοιχείο. «Με απλά λόγια ήδη έχουν συντάξει στο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορητήριο χωρίς να έχουν δει τη δικογραφία» ανέφεραν χαρακτηριστικά τα ίδια στελέχη και σημείωναν: «είναι λυπηρό που για μια ακόμη φορά η αξιωματική αντιπολίτευση εργαλειοποιεί την τραγωδία στα Τέμπη για να αποκομίσει μικροκομματικά οφέλη».

Διαφήμιση