Διαφήμιση
Σπιτικό παγωτό Snickers από τον Τάσο Αντωνίου. Φτιάξτε το πιο νόστιμο παγωτό με καραμέλα και σοκολάτα στο τσακ μπαμ.
Θερμίδες: 420 θερμίδες
Υλικά για το παγωτό Snickers
- 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά – 500 ml whipping cream
- 200 ml ζαχαρούχο γάλα – 200 ml condensed milk
- 2 κ.σ. καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα
- φιστίκια ανάλατα – unsalted peanuts
- 1 μπάρα Snickers – 1 Snickers bar
Εκτέλεση
- Σε μπολ βάζουμε την κρέμα γάλακτος και τη χτυπάμε με το μίξερ χειρός. Προσθέτουμε ζαχαρούχο γάλα χτυπώντας παράλληλα με το μίξερ. Με μια μαρίζ μεταφέρουμε την χτυπημένη κρέμα σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Την ισιώνουμε με τη μαρίζ.
- Ρίχνουμε από πάνω τα φιστίκια. Κόβουμε μια μπάρα Snickers σε πολύ λεπτές φετούλες και γαρνίρουμε την επιφάνεια της σαντιγί με τις φέτες. Επικαλύπτουμε από πάνω με καραμελωμένο ζαχαρούχο γάλα.
- Καλύπτουμε το δοχείο με το καπάκι και καταψύχουμε για 6-8 ώρες.
Πηγή: mamapeinao.gr
Δείτε κι άλλες συνταγές από τον Σεφ Τάσο Αντωνίου:
- Παγωτό με δυο μόνο υλικά από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Απίστευτο σπιτικό παγωτό καφέ σε 5 μόνο λεπτά
- Τραγανές πατάτες στο φούρνο από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Συνταγή για γρήγορη πίτσα από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Φασόλια γίγαντες με λουκάνικο στο φούρνο από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Μπιφτέκια κοτόπουλο με γλυκοπατάτες από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
- Μακαρόνια Amatriciana: Μια ιδιαίτερη πικάντικη μακαρονάδα από τον σεφ Τάσο Αντωνίου
Διαφήμιση