Αρχική Υγεία - Διατροφή Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε δωρεάν μαθήματα γιόγκα

Μένουμε σπίτι και απολαμβάνουμε δωρεάν μαθήματα γιόγκα

0
γιόγκα
Διαφήμιση

Μένουμε σπίτι για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας από τη μετάδοση του κορονοϊού, αλλά δεν μένουμε άπραγoi. Μπορεί η πανδημία να έχει φέρει αλλαγές στην καθημερινότητα μας και να έχει δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τρόποι για να μείνουμε ψυχικά υγιείς και σωματικά σε φόρμα. Η γιόγκα είναι ένα είδος άθλησης της ψυχής και του σώματος που βοηθάει στην μείωση του άγχους, στην καταπολέμηση της αϋπνίας ενώ μπορεί να απαλύνει και σε κάποιες περιπτώσεις τον πόνο. Μπορούμε να απολαύσετε δωρεάν μαθήματα γιόγκας, από ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους και την δυνατότητα ψυχικής ηρεμίας σε όλους ανεξαιρέτως.

Σε μία εποχή που το άγχος κατακλύζει το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων. Σε μία εποχή που οι συνήθειες του ύπνου έχουν μεταβληθεί. Σε μία εποχή που η ψυχική μας υγεία είναι ευμετάβλητη. Σε αυτή την εποχή που δεν πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας, αλλά αντιθέτως να βρίσκουμε τρόπους να τον ενδυναμώνουμε ψυχή τε και σώματι, η γιόγκα μπορεί να σταθεί ως εναρκτήριο σημείο μίας καθημερινότητας λίγο πιο αισιόδοξης.

Υπάρχουν κάποιες σελίδες και βίντεο που προσφέρουν δωρεάν μαθήματα γιόγκα. Έτσι, τώρα που μένουμε σπίτι έχουμε χρόνο να εξερευνήσουμε νέους ορίζοντας και να δοκιμάσουμε νέα πράγματα.

Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος

Το Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος στα πλαίσια του “Μένουμε σπίτι”, έχει δημιουργήσει μία ειδική κατηγορία στην ιστοσελίδα του με τίτλο #snfssAtHome. 

Εκεί μπορούμε να βρούμε μεταξύ άλλων τα διαδικτυακά προγράμματα για άθληση στο σπίτι, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η γιόγκα στο σπίτι. Έμπειροι επαγγελματίες μέσω ειδικών ασκήσεων και ασκήσεων αναπνοής μας καθοδηγούν σε ένα ταξίδι πνευματικής και σωματικής ευεξίας.

 

 

MARIASANA YOGA

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, με όνομα MARIASANA YOGA, η Μαρία Παπαδοπούλου μας ταξιδεύει στον χώρο της γιόγκα. Τα βίντεο της είναι κατά βάση ολιγόλεπτα και με σαφής οδηγίες και για αυτό είναι εύκολο να τα παρακολουθήσουμε και μάλιστα χωρίς να μας κουράζουνε.

Στο κανάλι της στο YouTube μπορούμε να βρούμε επίσης και κάποιες ασκήσεις διαλογισμού, οι οποίες συνδυάζονται άψογα με την γιόγκα.

 

Yoga With Adriene

Με χιλιάδες subscribers στο YouTube, η Adriene Mishler αποδεικνύει ότι η θετική της διάθεση και τα μαθήματα της έχουν απήχηση στο κόσμο του διαδικτύου και της άθλησης. Η Mishler κατάγεται από το Τέξας και μέσω του καναλιού της παρέχει υψηλής ποιότητας πρακτικές γιόγκα. Στο κανάλι της στο YouTube, Yoga With Adriene, υπάρχουν πολυάριθμα βίντεο για να ξεκινήσουμε να εισαγόμαστε στο χώρο της γιόγκα και να επωφεληθούμε από τα θετικά της.

 

Alo Yoga

Η Alo Yoga, είναι ένα brand με αξεσουάρ και ρούχα για γιόγκα στην Αμερική. Ωστόσο, μέσα από το κανάλι της στο YouTube, έρχεται κοντά σε όλο τον κόσμο και φτάνει μέχρι και την Ελλάδα, δίνοντας μας την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε δωρεάν μαθήματα γιόγκα.

Μέσα από το κανάλι της στο YouTube, Αlo Yoga, προσφέρει μια πληθώρα μαθημάτων για μικρούς και μεγάλους.

Μαθήματα γιόγκα για παιδιά, για προετοιμασία καλού ύπνου, για ισορροπία και για ευκαμψία, είναι μονό μερικές από τις πολλές επιλογές.

Διαφήμιση