Αρχική Τεχνολογία Πρωταθλητισμό στην επισκευή των κινητών επιδιώκει η Vodafone

Πρωταθλητισμό στην επισκευή των κινητών επιδιώκει η Vodafone

0
Διαφήμιση

Της Τέτης Ηγουμενίδη

Με όπλο τη νέα υπηρεσία της, Vodafone Express Repair, η Vodafone στοχεύει στην κατάκτηση σημαντικού μεριδίου από την αγορά της επισκευής των κινητών τηλεφώνων.

 

Όπως επεσήμαναν τα στελέχη της τηλεπικοινωνιακής εταιρείας κατά την παρουσίαση της υπηρεσίας που πραγματοποιήθηκε στο κατάστημα στο The Mall Athens, οι καταναλωτές στην Ελλάδα αλλάζουν τη συσκευή τους περίπου κάθε 3 χρόνια. Βάσει στοιχείων που έχει συλλέξει η Vodafone το τελευταίο έτος το 31% των καταναλωτών στην Ελλάδα χρειάστηκε After Sales Service, με το 16% να χρειάζεται επισκευή (ή με άλλα λόγια 1.840.000 συνδρομητές σε σύνολο 11,5 εκατ. χρειάστηκαν να επισκευάσουν τη συσκευή τους).

Ως ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα η Vodafone προβάλει το γεγονός ότι η επισκευή ή η αντικατάσταση της συσκευής γίνεται σε 24 ώρες από εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό, σε ανταγωνιστικές τιμές με ποιοτικά ανταλλακτικά. Η τηλεπικοινωνιακή εταιρεία κάνει τις αγορές ανταλλακτικών σε επίπεδο ομίλου και ως εκ τούτου μπορεί να πετυχαίνει καλύτερες τιμές.

Η Vodafone Express Repair περιγράφεται ως εξής: Εξειδικευμένο προσωπικό τεχνικών αναλαμβάνει την επισκευή των συσκευών, μέσα σε μόλις 24 ώρες, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, τους οποίους οι καταναλωτές μπορούν να βρουν σε 24 καταστήματα της εταιρείας σε όλη την Ελλάδα. Όσοι δεν βρίσκονται κοντά σε κάποιο από τα 24 επισκευαστικά κέντρα της Vodafone, μπορούν να κάνουν χρήση της υπηρεσίας μέσα από οποιοδήποτε κατάστημα Vodafone που τους εξυπηρετεί και η τηλεπικοινωνιακής εταιρία θα αναλάβει την άμεση μεταφορά και επισκευή της συσκευής τους μέσα σε 24 ώρες.

Ο Αχιλλέας Κανάρης, Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: «Στη Vodafone έχουμε έμπρακτα αποδείξει ότι αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών μας και απαντάμε με υπηρεσίες και προϊόντα που έρχονται να τους δώσουν το κάτι παραπάνω.  Το Vodafone Express Repair έρχεται να καλύψει την ανάγκη των καταναλωτών για ακόμα πιο ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση πελατών, σε ανταγωνιστικές τιμές και πάντα με την εγγύηση της Vodafone».

Διαφήμιση