Αρχική Special Topics Regent International: Μια πόλη 20.000 κατοίκων χωρά σε μία πολυκατοικία στην Κίνα...

Regent International: Μια πόλη 20.000 κατοίκων χωρά σε μία πολυκατοικία στην Κίνα (Βίντεο)

Το ξενοδοχείο Regent International στην καρδιά της πόλης Hangzhou στην Κίνα φιλοξενεί 20.000 κατοίκους, όσοι δηλαδή χωρούν σε μια μικρή πόλη!

0
dystopian apartment building 20k residents regent international china cover 800
Διαφήμιση

Το συγκρότημα κατοικιών Regent International στο Hangzhou στην Κίνα είναι γνωστό ανά τον κόσμο για τη στέγαση περίπου 20.000 ατόμων, φιλοξενεί δηλαδή τους …κατοίκους που αντιστοιχούν σε μια μικρή πόλη!

Σύνταξη: ecozen.gr

Το Hangzhou Regent International Apartments, επίσης γνωστό ως Hangzhou Regent Hotel, είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο που βρίσκεται στην πόλη Hangzhou της Κίνα, στην κεντρική επιχειρηματική περιοχή της πόλης, κοντά στη γραφική περιοχή West Lake και σε άλλα δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα. Το Regent International διαθέτει ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, το καθένα κομψά επιπλωμένο με σύγχρονες ανέσεις και κομψή διακόσμηση. Στις εγκαταστάσεις υπάρχουν διάφορες επιλογές για φαγητό, όπως ένα κινέζικο εστιατόριο, ένα καφέ δυτικού τύπου και μπαρ. Άλλες εγκαταστάσεις στο Hangzhou Regent International Apartments περιλαμβάνουν γυμναστήριο, κέντρο σπα και ευεξίας και εσωτερική πισίνα. Το ξενοδοχείο προσφέρει επίσης χώρους συνεδριάσεων και εκδηλώσεων για επαγγελματίες ταξιδιώτες και κοινωνικές εκδηλώσεις. Το Hangzhou Regent International Apartments είναι μέρος της αλυσίδας Regent Hotels and Resorts, η οποία είναι γνωστή για τα πολυτελή καταλύματά της στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Το ογκώδες κτίριο, γνωστό ως Regent International, που φιλοξενεί 20.000 κατοίκους, όσο δηλαδή ο αριθμός των κατοίκων μιας μικρής πόλης, έχει ύψος 675 πόδια (περίπου 206 μέτρα), η κολοσσιαία κατασκευή καλύπτει 260.000 τετραγωνικά μέτρα χώρου, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια στην Κίνα με περίπου 1600 διώροφα δωμάτια από 74 έως 222 τμ.

dystopian apartment building 20k residents regent international china 65c35d7aa5d49 700
φωτό: billionaire_estates

Μάλιστα το κολοσσιαίο συγκρότημα διαμερισμάτων αποτέλεσε πρόσφατα αντικείμενο συζήτησης, με ορισμένους να πιστεύουν ότι μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική λύση για την κρίση στέγασης!

Αρχικά σχεδιάστηκε ως πολυτελές ξενοδοχείο και άνοιξε τις πόρτες του το 2013. Σχεδιάστηκε από την Alicia Loo, την επικεφαλής σχεδιάστρια του δεύτερου ξενοδοχείου επτά αστέρων στον κόσμο, του Singapore Sands Hotel. Επιπλέον, το κτίριο πιστεύεται ότι έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 30.000 άτομα.

Ποιος ζει μέσα στους τοίχους του εντυπωσιακού συγκροτήματος; Η εγκατάσταση πιστεύεται ότι κατοικείται κυρίως από πτυχιούχους ή φοιτητές που πρόκειται να αποφοιτήσουν. Μεταξύ των ενοικιαστών του είναι επίσης νέοι επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένων ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων και influensers.

Διαφήμιση