Αρχική Special Topics mariampoumpouka: Η νεαρή Ανδριώτισσα που λάτρεψε το Τικ Τοκ νίκησε τον καρκίνο...

mariampoumpouka: Η νεαρή Ανδριώτισσα που λάτρεψε το Τικ Τοκ νίκησε τον καρκίνο (Βίντεο)

Η mariampoumpouka είναι το κορίτσι της Άνδρου που βγήκε νικήτρια από τη μάχη της με τον καρκίνο και έδωσε σπουδαία μαθήματα ζωής στο Tik Tok. Η δημοφιλής Ανδριώτισσα επι 6 μήνες μοιράστηκε την περιπέτειά της με τον κόσμο και τον κατέκτησε!

0
mpoumpouka
Διαφήμιση

Η mariampoumpouka, είναι η νέα ηρωίδα της Άνδρου και ολόκληρης της Ελλάδας, αλλά και της δημοφιλούς πλατφόρμας TikTok, καθώς μετά από μάχη 6 μηνών με τον καρκίνο βγήκε νικήτρια! 

Σύνταξη: ecozen.gr

Η Μαρία Μπουμπούκα υπήρξε το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Tik Tok, από την αρχή της περιπέτειάς της, όταν τον Νοέμβριο του 2023 διαγνώστηκε με λέμφωμα hodgkin. Όσοι τη γνώρισαν και την παρακολουθούσαν στις  αναρτήσεις της στον λογαριασμό mariampoumpouka μαγεύονταν από τον ζηλευτό λόγο της, την αισιοδοξία, τη δύναμη, το κουράγιο και την ευγνωμοσύνη της απέναντι στο τεράστιο κύμα συμπαράστασης που ακολουθούσε τις αναρτήσεις της.

Με ελληνικά που σε κάνουν να θέλεις να την ακούς να μιλάει συνέχεια, με το χαμόγελο να μη φεύγει από τα χείλη της, όταν διαγνώστηκε,  αποφάσισε να μοιραστεί τη σπουδαία μάχη που έδωσε από τον Νοέμβριο του 2023 με τον καρκίνο και βγήκε νικήτρια… από τα αποδυτήρια (!) όπως συνηθίζει να λέει! Ήταν 11 Νοεμβρίου 2023, όταν η ζωή της άλλαξε…

@mariampoumpouka

#CapCut #ελληνικοτικτοκ #μπεςφοργιουγαμω #mpesfypgamw #fyp #hodkinslymphomaawareness #λεμφωμα #λεμφωμαhodgkin #hodkinslymphoma #lymphoma #foryou

♬ Dramatic cinematic truck – Kirill Kharchenko

Το σπουδαίο κορίτσι, που δεν δίστασε να μοιραστεί τα δάκρυά της με τον κόσμο, που ξύρισε το κεφάλι της δημόσια οργανώνοντας ένα μικρό πάρτι με αστεία και πειράγματα, ανακοίνωσε ότι τα κατάφερε!

“2 Απριλίου σήμερα, ακριβώς 6 μήνες μετά τη διάγνωση… H πρώτη μου νίκη ήταν όταν σταμάτησα τις χημειοθεραπείες μου! Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη δεύτερη νίκη μου, έχοντας σταματήσει και επίσημα τα χάπια μου!”, αναφέρει και λάμπει από ευτυχία και ευγνωμοσύνη!

@mariampoumpouka

2 Απριλίου 🕊️ @g_anagnostou_ 🕊️ Γιώργο μου, τα κατάφερα! 🔔CANCER WINNER🔔 ❤️👩🏻‍🦲🎗️🤞🏻ΤΕΛΟΣ 🤞🏻❤️👩🏻‍🦲🎗️ #νικήτριααπότααποδυτήρια #hodgkinslymphoma #lymphomahodgkin #lymphomaawareness #lymphoma #cancerfighter #cancersucks #cancer

♬ πρωτότυπος ήχος – Maria Mpoumpouka

“Κρατάω σαν φυλαχτό μία φράση που μου είπε ένας φίλος ότι από εδώ και πέρα η μία νίκη θα διαδέχεται την άλλη, νικήτρια από τα αποδυτήρια λοιπόν και αυτό πλέον δεν είναι υπόσχεση!”

“Το ευχαριστώ είναι λίγο, σε όλους εσάς που με συντροφεύατε με τις προσευχές σας, με τα μηνύματα αγάπης και την αισιοδοξία που με συνόδευαν καθημερινά σε αυτόν τον αγώνα. Σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου, εύχομαι υγεία σε όλους σας, ευτυχία χαμόγελα και τύχη από σήμερα …διαφορετικά!

Μάλιστα την Κυριακή 7/4 κάνει και το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στην εκπομπή του Αντ1 “Στην Αρένα” με τη Μαρία Αναστασοπούλου, όπου μοιράζεται την συγκλονιστική ιστορία της!

@mariampoumpouka

Για την @Caterina Galani μου, το τούμπανο 🙏🏻Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ! ❤️#hodgkinslymphoma #φοργιου #foryoupage #foryou #νικήτριααπότααποδυτήρια #cancer #cancersucks #cancerfighter #lymphoma #lymphomaawareness #lymphomahodgkin

♬ πρωτότυπος ήχος – Maria Mpoumpouka

Η mariampoumpouka που νίκησε τον καρκίνο, δεν ήταν απλά αισιόδοξη ότι θα τα καταφέρει, ήταν σίγουρη και το είχε δείξει και από βίντεο που είχε αναρτήσει στις 14 Φεβρουαρίου όταν…τραγουδούσε το αγαπημένο της τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου “Εγώ μια μέρα θα σε νικήσω”,  σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους  και σε στίχους του Θάνου Παπανικολάου.

@mariampoumpouka

“Εγώ μια μέρα, θα σε νικήσω Και αυτή η μέρα, είναι κοντά Εκεί που ήμουνα, δεν θα γυρίσω Και εκεί που πάω θα’μαι καλά” #cancerfighter #cancerwinner #cancersucks #cancer #lymphomawarrior #hodgkinslymphomaawareness #νικήτριααπότααποδυτήρια #hodgkinslymphoma #lymphomaawareness #lymphoma #viral

♬ πρωτότυπος ήχος – 🎶music_is_my_life🎶

Μία από τις πολύ δυνατές στιγμές σε αυτή την περιπέτεια ήταν όταν την 1η Δεκεμβρίου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, καθώς οι εξετάσεις της έδειχναν ότι ήδη η Μαρία τα είχε καταφέρει!

mariampoumpoukapg

Το βίντεο που “ανέβασε” στον λογαριασμό της λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα έγινε δεκτό με συγκίνηση από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό να της συμπαραστέκονται με ευχές και θερμά λόγια συμπαράστασης. 
Η ίδια φρόντισε να οργανώσει ένα μικρό πάρτι ακόμη και την ημέρα που ξύρισε το κεφάλι της. Η mariampoumpouka νίκησε τον καρκίνο γιατί ήταν αποφασισμένη ότι τίποτα δεν θα τη σταματούσε, θα τα κατάφερνε!

https://vm.tiktok.com/ZGem4Bf8g/

Το εντυπωσιακό με το κορίτσι της Άνδρου είναι ότι σε όλους αυτούς τους μήνες έβρισκε λόγους και αφορμές να διασκεδάζει την περιπέτειά της και τον κόσμο, με αναρτήσεις που έχουν γράψει ιστορία! Όπως την ημέρα που έδειξε σε όλους τι σημαίνει να είσαι από την …Άνδρο!

@mariampoumpouka

ΕΊΜΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΆΝΔΡΟ ΚΑΙ #εννοειται

♬ πρωτότυπος ήχος – Maria Mpoumpouka

Αλλά το ταλέντο της δεν περιορίστηκε εκεί! Η δημοφιλής πλέον TikToker, που κατέκτησε τις καρδιές μας, έχει το ταλέντο να αναγνωρίσει αν ένα μέλι είναι αυθεντικό ή…νοθευμένο! Για του λόγου το αληθές ετοίμασε ένα…σπαρταριστό βίντεο για να …μεταλαμπαδεύσει τα μυστικά της!

@mariampoumpouka

Ήξερα ότι είχα στα χέρια μου το καλύτερο μέλι, από την φίλη μου την Εύη, όμως ήθελα να δοκιμάσω το πείραμα! Αυτό πήγε καλά😂💪🏻#foryou #foryoupage #φοργιου #famous #fyp #πειραμα

♬ Funny video “Carmen Prelude” Arranging weakness(836530) – yo suzuki(akisai)

 

Διαφήμιση