Μενού

Ροή ειδήσεων
Παγκόσμια Ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα Βουνού
Facebook Twitter Google+

Οι χημικοί στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ έχουν κάνει τα πρώτα βήματα προς την κατεύθυνση της δημιουργίας βιώσιμης βενζίνης χρησιμοποιώντας μπύρα ως βασικό συστατικό.

 

Διαβάστε περισσότερα: Ιστορική ανακάλυψη: Μετέτρεψαν τη μπύρα σε καύσιμο για τα οχήματα!

Μια ομάδα ερευνητών με το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και τη Σχολή Ιατρικής του Wake Forest διενήργησαν πειράματα που περιλαμβάνουν την εμφύτευση ηλεκτροδίων στους εγκεφάλους εθελοντών ανθρώπων, για να διαπιστώσουν εάν κάτι τέτοιο μπορεί να βελτιώσει την ανάκληση μνήμης.

 

Διαβάστε περισσότερα: Βελτίωσαν την ανθρώπινη μνήμη... εμφυτεύματα σε εκεφάλους!

Ένας ευέλικτος ανιχνευτής για συχνότητες terahertz (1000 gigahertz) έχει αναπτυχθεί από τους ερευνητές του Chalmers χρησιμοποιώντας τρανζίστορ γραφένης σε πλαστικά υποστρώματα!

 

Διαβάστε περισσότερα: Επαναστατική εφαρμογή: Το Graphene μετατρέπει τα ηλεκτρονικά υψηλής ταχύτητας σε εύκαμπτα υλικά!...

Ήρθε η σειρά των κοκτέιλ να αποκτήσουν τη δική τους εικονική εκδοχή καθώς ερευνητές του Εθνικού Πανεπιστημίου της Σιγκαπούρης παρουσίασαν μια πρωτοποριακή συσκευή, η οποία «μεταμορφώνει» ένα απλό παραδοσιακό ποτό σε κάτι διαφορετικό, που ξεγελά ταυτόχρονα τις αισθήσεις της γεύσης, της όρασης και της όσφρησης.

 

Διαβάστε περισσότερα: Έρχονται τα εικονικά κοκτέιλ

Μια καινοτόμα διαδικασία γονιδιακής επεξεργασίας, επιτρέπει στους επιστήμονες να αποκόψουν εύκολα τα προβλήματα στον γενετικό κώδικα, κάτι που πιθανώς τους δίνει τη δυνατότητα και να αφαιρέσουν χιλιάδες θανατηφόρες κληρονομικές ασθένειες.

 

Διαβάστε περισσότερα: Καινοτόμα διαδικασία επεξεργασίας DNA εξαλείφει τις γενετικές παθήσεις!

Περισσότερα Άρθρα...