Αρχική Special Topics Αποτροπιασμός από το βίντεο-σοκ που έδωσε ο ISIS με την επίθεση στη...

Αποτροπιασμός από το βίντεο-σοκ που έδωσε ο ISIS με την επίθεση στη Μόσχα (ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο-ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα ο ISIS και περιγράφει τη φρικιαστική επίθεση σε βάρος αθώων!

0
ISIS
Διαφήμιση

Βίντεο-ντοκουμέντο από την τρομοκρατική επίθεση στον πολιτιστικό χώρο Crocus City Hall κοντά στη Μόσχα, έδωσε τα ξημερώματα της 24ης Μαρτίου στη δημοσιότητα η τζιχαντιστική οργάνωση Ισλαμικό Κράτος ISIS μέσω της πλατφόρμας Telegram. Το βίντεο του ISIS περιλαμβάνει πολύ σκληρές εικόνες, τόσο με πυροβολισμούς από το αυτόματο, όσο και με επίθεση με μαχαίρι εναντίον ενός πολίτη που ήταν ακόμα εν ζωή.

Σύνταξη:ecozen.gr

Ο χρήστης που αναμεταδίδει το βίντεο του ISIS έχει κόψει τα φρικιαστικά δευτερόλεπτα της σφαγής που κατέγραψαν με την κάμερά τους οι τρομοκράτες.

Στο βίντεο, διάρκειας 1 λεπτού και 28 δευτερολέπτων καταγράφονται σοκαριστικές εικόνες από τη στιγμή που οι ένοπλοι άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως στο Crocus City Hall του Κρασνογκόρσκ με στόχο τις μεγαλύτερες δυνατές απώλειες.

Τουλάχιστον 143 άνθρωποι σκοτώθηκαν σύμφωνα με την αρχισυντάκτρια του RT και έτερου δημόσιου ρωσικού καναλιού, την ώρα που οι τραυματίες ανέρχονται σε άνω των 100, κάποιοι εκ τω οποίων πολύ σοβαρά, σε μια από τις φονικότερες τρομοκρατικές επιθέσεις των τελευταίων ετών στη Ρωσία. Ο αριθμός των απωλειών αναμένεται να αυξηθεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης ορισμένων εκ των τραυματιών.

Τι δείχνει το βίντεο

Πέρα από τους πυροβολισμούς αδιακρίτως και κατά πάντων, καθώς έχουμε δει το βίντεο στην μη λογοκριμένη μορφή του, ένας εκ των τρομοκρατών παρουσιάζεται να κόβει τον λαιμό ενός από τα θύματα της επίθεσης.

Το βίντεο θεωρείται αυθεντικό, καθότι πέρα από τον χώρο στον οποίο έλαβε χώρα το μακελειό, παρουσιάζει ένα από τα οπλοπολυβόλα μάρκας Καλάσνικοφ, με λαβή στο πάνω μέρος του, που έχει χαρακτηριστικό φωσοφοριζέ χρώμα και υπάρχει στα ντοκουμέντα.

Σε άλλη ανάρτηση στο X αναφέρεται:

“Το Al-Amaq, ένα μέσο ενημέρωσης που συνδέεται με το ISIS, κυκλοφόρησε αρκετά λεπτά πλάνα που γυρίστηκαν από τους 4 τρομοκράτες του Τατζίκ κατά την τρομοκρατική επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus στη ρωσική πρωτεύουσα της Μόσχας. Λόγω της  φύσης του (σκληρό περιεχόμενο) δεν μπορώ να δημοσιεύσω την πλειοψηφία του στο X, ωστόσο στο βίντεο μπορείτε να δείτε πολλά άτομα να πυροβολούνται από τους τρομοκράτες καθώς και τουλάχιστον 1 από τα θύματα να έχει Σχίστε το λαιμό ενώ συνεχίζουν να φωνάζουν, «Αλλάχου Άκμπαρ» και εξτρεμιστικά ισλαμικά αποσπάσματα σχετικά με τους Χριστιανούς.

Την ίδια στιγμή εξακολουθούν να κάνουν τον γύρο των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης οι εικόνες από τον χώρο της επίθεσης τη νύχτα της 22ας Μαρτίου!

“Δεκάδες πτώματα φαίνονται σε πλάνα από το εσωτερικό του Μεγάρου Μουσικής Crocus στη Μόσχα, με τουλάχιστον 10 θανάτους να έχουν ήδη επιβεβαιωθεί από την αστυνομία”

Εν τω μεταξύ σύμφωνα με αναρτήσεις στο X το Υπουργείο Εσωτερικών και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας ( #FSB ) ανακάλυψαν όπλα και πυρομαχικά από #ISIS μαχητές στο συναυλιακό κέντρο Crocus στο Δημαρχείο της Μόσχας. Όπως αναφέρεται “Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι κατασχέθηκαν ένα σπάνιο πρώιμο τυφέκιο (Gen 1) επιθετικού AK-12 και γεμιστήρες 5,45×39 mm και πυρομαχικά”.

Διαφήμιση