Αρχική Special Topics Μακελειό στη Μόσχα: Σε σοκ οι Ρώσοι πολίτες- Φερόμενος τρομοκράτης τρέμει σαν...

Μακελειό στη Μόσχα: Σε σοκ οι Ρώσοι πολίτες- Φερόμενος τρομοκράτης τρέμει σαν ψάρι μπροστά στην κάμερα(Βίντεο)

Οι έρευνες στη Μόσχα για τον εντοπισμό θυμάτων στα συντρίμμια της αίθουσας συναυλιών θα διαρκέσουν ημέρες, ενώ οι Ρώσοι πολίτες είναι σε σοκ! Την ίδια στιγμή προκαλούν πληθώρα ερωτηματικών τα βίντεο από τις συλλήψεις τρομοκρατούν που τρέμουν σαν το ψάρι καθώς ομολογούν ότι σκότωσαν για χρήματα που τους υποσχέθηκαν άγνωστοι στην πλατφόρμα telegram!

0
arthrou mosxa
Διαφήμιση

Τουλάχιστον 115 είναι οι νεκροί, ανυποψίαστοι πολίτες, από την τρομοκρατική επίθεση, που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/3) σε αίθουσα συναυλιών στη Μόσχα, σύμφωνα με την πιο πρόσφατη ανακοίνωση της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται!

Σύνταξη: ecozen.gr

Δεν έχουν τέλος οι αν αναρτήσεις βίντεο από το εσωτερικό του συναυλιακού χώρου στη Μόσχα, τη στιγμή της επίθεσης όπου οι τρομοκράτες πυροβολούν εν ψυχρώ στοχεύοντας αθώους και ανυποψίαστους πολίτες. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!

Την ίδια ώρα στην πλατφόρμα X (πρώην twitter) κυκλοφορούν βίντεο από τη σύλληψη και ομολογία ορισμένων εκ των φερόμενων ως δραστών της τρομοκρατικής επίθεσης! Μάλιστα στο βίντεο που ακολουθεί ο τρομοκράτης τρέμει σαν το ψάρι!

Στην ανάρτηση αναφέρεται: ένας ακόμα τρομοκράτης, κατά την διάρκεια της προανάκρισής του. Ομολογεί ότι του υποσχέθηκαν 500χιλ ρούβλια από τα οποία έλαβε προκαταβολικά τα 250χιλ. Κάποιοι ανώνυμοι τον βρήκαν κ τον στρατολόγησαν, μέσω του (της πλατφόρμας) telegram.

Σε άλλη ανάρτηση προβάλλεται και άλλο βίντεο από τη σύλληψη  τρομοκράτη. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αξίζει να επισημανθεί ότι η εικόνα του φερόμενου ως τρομοκράτη που τρέμει κυριολεκτικά σαν το ψάρι έχει προκαλέσει πλήθος αναρτήσεων που αμφισβητούν ότι πρόκειται για τους πραγματικούς δράστες τη τρομοκρατικής επίθεσης

Εν τω μεταξύ, τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι οι τραυματίες που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία ανέρχονται σε 121, με το υπουργείο Υγείας να διευκρινίζει ότι μεταξύ αυτών βρίσκονται και πέντε παιδιά.

Τα σωστικά συνεργεία διευκρινίζουν ότι βρήκαν «κι άλλα πτώματα στις έρευνές τους στα συντρίμμια», με τα οποία αυξήθηκε ο απολογισμός των νεκρών «στους 115». Παράλληλα, σημειώνουν ότι «οι έρευνες συνεχίζονται». Από πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου (23/3) στη Μόσχα πολίτες κατευθύνονται στα νοσοκομεία για να δώσουν αίμα για τους τραυματίες, που έζησαν το τρομοκρατικό χτύπημα και παλεύουν για τη ζωή τους.

bsp;

Η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών.

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 23, 2024

Σε πλάνα, που δημοσιεύει το πρακτορείο TASS από την επόμενη μέρα της επίθεσης, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο Crocus City Hall, που οι δράστες σκόρπισαν τον θάνατο.

Λίγο πιο πέρα, πολίτες με δάκρυα στα μάτια αφήνουν λουλούδια και ανάβουν  κεριά στη μνήμη των θυμάτων. Όλη η χώρα είναι συγκλονισμένη και σοκαρισμένη.

Διαφήμιση