Αρχική Special Topics Γιούλια Ναβάλνια: Κατηγορεί τον Πούτιν για ψεύτικη πίστη και ζητά το σώμα...

Γιούλια Ναβάλνια: Κατηγορεί τον Πούτιν για ψεύτικη πίστη και ζητά το σώμα του Ναβάλνι (Βίντεο)

Η Γιούλια Ναβάλνια χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι κατηγορεί τον Βλαντιμίρ Πούτιν για “ψεύτικη” πίστη επειδή αρνήθηκε να επιστρέψει τη σορό του!

0
Ζεύγος Ναβάλνι
Διαφήμιση

Η Γιούλια Ναβάλνια υποστηρίζει ότι “κανένας αληθινός χριστιανός” δεν θα μπορούσε ποτέ να ενεργήσει με τον τρόπο που ενεργεί ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν και  τον κατηγορεί ότι κρύβεται πίσω από τη θρησκεία, ενώ επιλέγει να “βομβαρδίζει κοιμώμενους πολίτες τη νύχτα με πυραύλους που είναι αφιερωμένοι στην εκκλησία”.

Σύνταξη: ecozen.gr

Την ίδια στιγμή η κόρη του ζεύγους Ναβάλνι, Ντάσα που είναι bloger έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά τον μαρτυρικό θάνατο του πατέρα της Αλεξέι 

Γιούλια Ναβάλνι jpg

Η Γιούλια Ναβάλνια άσκησε σκληρή κριτική στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν σε ένα εξάλεπτο βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube.

Στο συγκινητικό βίντεο, η 47χρονη Γιούλια  Ναβάλνια ντυμένη στα μαύρα, είπε: “Δώστε μας το σώμα του συζύγου μου.

Η χήρα του Αλεξέι Ναβάλνι, Γιούλια απαίτησε την απελευθέρωση της σορού του για ταφή, ενώ κατηγόρησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ότι “βασάνισε” τον σύζυγό της στον θάνατο όπως και στη ζωή.

Η πρώτη δημόσια αντίδραση της κόρης του Ναβάλνι

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram, η κόρη του Ναβάλνι, Ντάσα, μοιράστηκε μια φωτογραφία της με τους γονείς της όταν ήταν παιδί και το μήνυμα: “Σ’ αγαπώ, σε φιλάω, σε αγκαλιάζω σφιχτά και μου λείπεις πάρα πολύ, πάρα πολύ, Ντόρμι“.

Ήταν ο πρώτος άμεσος φόρος τιμής στον πατέρα της από τότε που επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του πριν από μία εβδομάδα.

Στον λογαριασμό της Ντάσα Ναβάλνι ξεχωρίζει και ανάρτηση που είχε κάνει η ίδια αρκετό καιρό πριν αφιερωμένη στη μητέρα της Γιούλια: “Μανούλα μου χρόνια σου πολλά! ❤️ Σε ευχαριστώ που με έμαθες να χαμογελάω και να κρατάω το κεφάλι ψηλά ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές. Σε αγαπώ, μου λείπεις και πάντα ανυπομονώ για τη συνάντησή μας”, έγραφε.

Διαφήμιση