Αρχική Special Topics Mirror: Πιο σοβαρός ο καρκίνος του Κάρολου-Απόρρητο σχέδιο διαδοχής

Mirror: Πιο σοβαρός ο καρκίνος του Κάρολου-Απόρρητο σχέδιο διαδοχής

Άκρως απόρρητος σχεδιασμός διαδοχής του Βασιλιά Κάρολου βρίσκεται σε εξέλιξη στη Βρετανία, σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror ενώ κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι!

0
King Charles B
Διαφήμιση

Ο βασιλιάς Κάρολος πιστεύεται ότι έχει ξεκινήσει ήδη να σχεδιάζει τη διαδοχή του, σύμφωνα με δημοσίευμα-βόμβα της βρετανικής Mirror που αναφέρει ότι ο καρκίνος του Βασιλιά Κάρολου είναι πιο σοβαρός από την αρχική εκτίμηση! Η εφημερίδα Mirror επικαλείται royal expert και συγγραφέα Τομ Κουίν.

Σύνταξη: ecozen.gr

Σύμφωνα με τη Mirror  ο σχεδιασμός  κρατείται «άκρως μυστικός» από τον δευτερότοκο γιο του, πρίγκιπα Χάρι καθώς «κανείς δεν τον εμπιστεύεται».

king charles get well cards 022324 1 5ef88226d8a24baf85c437b79fa04242
Ο βασιλιάς Κάρολος Γ΄ διαβάζει κάρτες και μηνύματα, που του έστειλαν μετά τη διάγνωση του καρκίνου του, στην αίθουσα του 18ου αιώνα της Βελγικής Σουίτας στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: Ο Κ: WPA-ROTA/PRESS ASSOCIATION IMAGES

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο πριν λίγες εβδομάδες, αφού υποβλήθηκε σε xειρουργική επέμβαση για υπερτροφία του προστάτη. Η ασθένεια του βασιλιά πιστεύεται ότι οδήγησε στον σχεδιασμό του που επικεντρώνεται γύρω από τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ, σύμφωνα με τον royal expert και συγγραφέα Τομ Κουίν.

Μιλώντας αποκλειστικά στη Mirror, ο Κουίν είπε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας βρίσκεται «στο επίκεντρο του σχεδιασμού της διαδοχής», αλλά «κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι». Η δυσπιστία όπως είναι φυσικό προέκυψε μετά τις συνεντεύξεις του Χάρι στα μέσα ενημέρωσης και τις επιθέσεις στη βασιλική οικογένεια στα απομνημονεύματά του, με τίτλο «Spare».

«Ο Κάρολος γνωρίζει επίσης ότι, ως μελλοντικός βασιλιάς, ο Γουίλιαμ βρίσκεται στο επίκεντρο του σχεδιασμού διαδοχής που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Οι αξιωματούχοι είχαν υποθέσει ότι ο Κάρολος θα παρέμενε υγιής τουλάχιστον μέχρι τα μέσα των 80 του πριν ο σχεδιασμός διαδοχής χρειαστεί να ξεκινήσει, αλλά στην πραγματικότητα τώρα έχει αρχίσει και δείχνει ίσως ότι ο καρκίνος του είναι πιο επικίνδυνος από ό,τι πιστεύουμε αρχικά».

«Ο σχεδιασμός διαδοχής είναι άκρως απόρρητος και κανείς δεν εμπιστεύεται τον Χάρι να είναι μέρος του για τον απλούστατο λόγο ότι αν αισθάνεται με οποιονδήποτε τρόπο περιφρονημένος ή δεν του δίνεται αυτό που πιστεύει ότι του αξίζει, θα τρέξει κατευθείαν στα μέσα ενημέρωσης». Ο Χάρι προκάλεσε σάλο όταν κυκλοφόρησε το “Spare” καθώς χτύπησε πολλά μέλη της οικογένειάς του», πρόσθεσε ο ειδήμων στα θέματα της Βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Στο μεταξύ, ο Κάρολος επέκρινε την «απερίγραπτη επιθετικότητα» του Πούτιν στην επέτειο του πολέμου στην Ουκρανία.

Ο Βασιλιάς Κάρολος κατακεραύνωσε τον Βλαντίμιρ Πούτιν για την “απρόκλητη επίθεση” κατά της γειτονικής Ουκρανίας και για την “απερίγραπτη επιθετικότητα” που εξαπέλυσε στη χώρα. Δήλωσε μάλιστα ότι είναι “πολύ ενθαρρυμένος” από τις προσπάθειες του Ηνωμένου Βασιλείου και των συμμάχων του να στηρίξουν την Ουκρανία “σε αυτή τη στιγμή τόσο μεγάλου πόνου και ανάγκης”.

 

Διαφήμιση