Αρχική Special Topics - 2 Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος: Στρατηγικός συνεργάτης της Society Of Eminent Chefs In China

Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος: Στρατηγικός συνεργάτης της Society Of Eminent Chefs In China

0
chef club
Διαφήμιση

Μία σημαντική συνεργασία υπέγραψε η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος με την Society of Eminent Chefs in China, αναγνωρίζοντας οι δύο λέσχες η μια την άλλη ως Στρατηγικό Συνεργάτη.

Ανάμεσα στις πρωτοβουλίες προς υλοποίηση της συμφωνίας που κατάφερε να επιτύχει η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος είναι:

1. Αμοιβαία ανταλλαγή μελών με στόχο την εκπαίδευση, απασχόληση σε εστιατόρια και ξενοδοχεία και δωρεάν σεμινάρια.

2. Αμοιβαία συμμετοχή μελών στους διαγωνισμούς γαστρονομίας που διοργανώνει η κάθε λέσχη και συγκεκριμένα Chef Artist Ranking International Tournament – Ιούλιος 2023 και 3rd Mediterranean Chefs Competition 2024

3. Διοργάνωση εκπαιδευτικών ταξιδιών στην Ελλάδα με στόχο την εκπαίδευση και το γαστροτουρισμό

4. Εξαγωγές προϊόντων στην Κίνα. Με εκθετήριο στις εγκαταστάσεις τους, online sales, live video με άμεση πώληση, είσοδο σε σουπερμάρκετ, ξενοδοχεία, εστιατόρια

5. Διαδικτυακά σεμινάρια Ελληνικής Κουζίνας στην Κίνα

Και οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν στην άμεση υλοποίηση όλων των στόχων και την παραπέρα προώθηση της συνεργασίας τους.

Σημειώνεται ότι η Society of Eminent Chefs in China (SECC) , είναι μία επαγγελματική λέσχη Αρχιμαγείρων που έχει ιδρυθεί το 1995 και έχει τις εγκαταστάσεις της στο Πεκίνο. Η SECC έχει πάνω από 1000 ενεργά μέλη και η επίσημη πλατφόρμα της πάνω από 300.000 ακολούθους. Με μέλη στην Κίνα, αλλά και την Ιαπωνία, τη Νότιο Κορέα, τη Μαλαισία, τη Γερμανία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Ταϊλάνδη και την Ισπανία. Ιδρυτής και πρόεδρος είναι ο κύριος Ben Tian Wei.

Τέλος,  η Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος, όλον τον Νοέμβριο διοργάνωσε με επιτυχία στοχευμένα σεμινάρια για επαγγελματίες από αξιόλογους εισηγητές με στόχο την εκπαίδευση και την επαφή με νέες τεχνικές, διεθνείς γαστρονομικές κουλτούρες και εμβάθυνση στην τέχνη της μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής με έμφαση την κινέζικη κουζίνα.

Διαφήμιση