Αρχική Special Topics Zάκυνθος:10ο επετειακό διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT

Zάκυνθος:10ο επετειακό διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT

Η καρδιά του τουρισμού χτυπάει στη Ζάκυνθο όπου μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου διεξάγεται το 10ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ Τουρισμού ICSIMAT.

0
zakynthos synedrio
Διαφήμιση

Το 10ο διεθνές Συνέδριο Στρατηγικού Καινοτόμου Μάρκετινγκ Τουρισμού ICSIMAT, βρίσκεται σε εξέλιξη στη Ζάκυνθο, σε συνεργασία με σημαντικά Πανεπιστήμια από πέντε ηπείρους!

Σύνταξη: ecozen.gr

Στο Συνέδριο συμμετέχουν εκπρόσωποι από κράτη και πόλεις όπως της Νέας Υόρκης, της Αλάσκας, της Αλγερίας, της Αφρικής, του Μεξικού, των Αζορών και της Ρουμανίας.

MARKEΣΙΝΗΣ Αντιγραφή
Πηγή https://zantetimes.gr/

Οι εργασίες του Συνεδρίου Καινοτόμου Μάρκετινγκ και Τουρισμού ICSIMAT που θα διαρκέσει μέχρι και τις 26 Σεπτεμβρίου 2023 διοργανώνονται από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τον δήμο Ζακύνθου και τους επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς του νησιού.

Στο επίκεντρο των εργασιών του συνεδρίου Τουρισμού ICSIMAT θα τεθούν οι σύγχρονες τάσεις και ειδικότερα ο συνδυασμός πολιτισμού, νέων τεχνολογιών και αειφόρου ανάπτυξης με το μάρκετινγκ και τον τουρισμό.

Στόχος είναι, στο πλαίσιο του συνεδρίου, η προσέγγιση του θέματος τόσο από την ακαδημαϊκή όσο και από την επιχειρηματική πλευρά, γεγονός το οποίο αποτελεί καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα και είναι παγκόσμια τάση διεθνώς. Οι εργασίες του συνεδρίου και η φιλοξενία των συνέδρων θα ολοκληρωθούν με τη δοκιμή τοπικών προϊόντων από το επιμελητήριο Ζακύνθου και των άλλων Ιονίων Νήσων και με την παρουσίαση πολιτιστικού προγράμματος που προβάλει συνολικά τον τόπο.

Επιστημονικά υπεύθυνη του συνεδρίου είναι η Ανδρονίκη Κάβουρα, καθηγήτρια του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής, είναι το δεύτερο σε αριθμό φοιτητών στην Αττική και το τρίτο σε αντίστοιχο αριθμό στη χώρα!

Έμβλημα του Πανεπιστημίου μας είναι ο αρχαίος Αθηναίος φιλόσοφος Πλάτωνας, μαθητής του Σωκράτη, δάσκαλος του Αριστοτέλη και ιδρυτής της Ακαδημίας Πλάτωνος. Μάλιστα, ο αρχαιολογικός χώρος της εν λόγω Ακαδημίας, η οποία θεωρείται και ως το πρώτο γνωστό αρχαίο πανεπιστήμιο με αντικείμενα μελέτης τη φιλοσοφία, τα μαθηματικά, τις φυσικές και τις πολιτικές επιστήμες, βρίσκεται σε μικρή απόσταση από πανεπιστημιουπόλεις μας.

Διαφήμιση