Αρχική Special Topics Φιλιππίνες: Κάβουρας αντιστέκεται με μαχαίρι στο μαγείρεμα!-Βίντεο

Φιλιππίνες: Κάβουρας αντιστέκεται με μαχαίρι στο μαγείρεμα!-Βίντεο

0
ρύπανση καβούρια
Διαφήμιση

Έναν ιδιαίτερα περίεργο τρόπο και συνάμα ασυνήθιστο να σώσει τη ζωή του βρήκε ένας κάβουρας, ο οποίος θέλησε να αντισταθεί στα σχέδια ενός σεφ να τον μαγειρέψει!

Τα καβούρια έχουν μέσα τους το ένστικτο της επιβίωσης και συχνά επιδεικνύουν κάποια αμυντική συμπεριφορά όταν νιώθουν ότι απειλούνται, αλλά η χρήση ενός μαχαιριού είναι μια άξια σχολιασμού και έκπληξης.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στις Φιλιππίνες και έχει καταφέρει να συγκεντρώσει τα βλέμματα των χρηστών του διαδικτύου.

Ο κάβουρας είναι γνωστό για τις ισχυρές του τανάλιες, τις οποίες χρησιμοποιεί για άμυνα και για να πιάσουν τη λεία τους.

Σε αυτή την περίπτωση, φαίνεται ότι το καβούρι έπιασε με κάποιο τρόπο ένα μαχαίρι και όταν ο σεφ προσπάθησε να το αφαιρέσει, το καβούρι σήκωσε τις τανάλιες του, η μία εκ των οποίων κρατούσε το μαχαίρι, σε μια πράξη αυτοάμυνας.

Αν και δεν είναι σαφές αν το καβούρι κατάλαβε πραγματικά τι έκανε, το βίντεο έχει καταφέρει να συγκεντρώσει την προσοχή του κόσμου.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ατυχήματα μπορεί να συμβούν όταν χειρίζεται κανείς καβούρια, και σε αυτή την περίπτωση, ένα από τα νύχια του καβουριού αφαιρέθηκε κατά λάθος κατά τη διαδικασία αφαίρεσης του μαχαιριού.

Είναι σημαντικό να χειριζόμαστε τα ζωντανά ζώα, συμπεριλαμβανομένων των καβουριών, με προσοχή και σεβασμό, ακόμη και σε ασυνήθιστες καταστάσεις όπως αυτή.

Διαφήμιση