Αρχική Ειδήσεις COSMOTE: Λύσεις για Internet χωρίς σταθερή γραμμή σε όλη την Ελλάδα

COSMOTE: Λύσεις για Internet χωρίς σταθερή γραμμή σε όλη την Ελλάδα

0
COSMOTE Pocket WiFi
Διαφήμιση

Εναλλακτικούς τρόπους σύνδεσης στο Internet διαθέτει ο Όμιλος ΟΤΕ, χωρίς πρόσβαση σε σταθερό δίκτυο, έτσι ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν τα οφέλη του ψηφιακού κόσμου από οποιοδήποτε σημείο της χώρας, όποτε το επιθυμούν.

Οι λύσεις αυτές βασίζονται τόσο σε σύνδεση μέσω δορυφόρου, με 100% πανελλαδική κάλυψη, ακόμα και σε απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές, όσο και μέσω του μεγαλύτερου 4G δικτύου στην Ελλάδα, με 99% κάλυψη του πληθυσμού της χώρας.

COSMOTE Satellite Internet: παντού στην Ελλάδα με δωρεάν εξοπλισμό

Τα COSMOTE Satellite Internet προγράμματα προσφέρουν ταχύτητες έως 50Mbps σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας, ακόμη και το πιο απομακρυσμένο, και ξεκινούν από 30,90€ /μήνα[1]. H εγκατάσταση του εξοπλισμού γίνεται εύκολα και γρήγορα από εξουσιοδοτημένο τεχνικό, ενώ με κάθε νέα σύνδεση COSMOTE Satellite Internet, παρέχεται δωρεάν ο εξοπλισμός (ειδική δορυφορική κεραία και modem, αξίας 350€)[2]. Περισσότερες πληροφορίες για τα δορυφορικά πακέτα της COSMOTE: εδώ.

Internet στο εξοχικό με ταχύτητες έως 150 Mbps από 10€ /μήνα

Για το εξοχικό ή το ενοικιαζόμενο σπίτι, η COSMOTE διαθέτει το COSMOTE 4G WiFi Router, που προσφέρει δυνατό WiFi Internet, χωρίς σταθερή γραμμή. Το router παρέχει τη δυνατότητα να συνδεθούν έως 32 συσκευές ταυτόχρονα, με ταχύτητα Internet έως 150 Mbps. Αντίστοιχα, το COSMOTE 4G Pocket WiFi αποτελεί την ιδανική λύση για Wi-Fi Internet, σε οποιοδήποτε σημείο, ακόμα και στο κάμπινγκ ή την παραλία.

COSMOTE WiFi Router

Ειδικά για τους χρήστες του WiFi Router και του Pocket WiFi, η COSMOTE δημιούργησε προσφορές με απεριόριστα data, για να μπορούν να είναι online, να ψυχαγωγούνται και να εργάζονται ξέγνοιαστα από όπου και αν βρίσκονται.

Πακέτα προσφοράς Data Τιμή
Μηνιαίο πακέτο Απεριόριστα Data 10 €
Ετήσιο πακέτο Απεριόριστα Data για 2 μήνες & 120 GB για 10 μήνες 80 €

Η ενεργοποίηση των προσφορών μπορεί να γίνει οποιαδήποτε στιγμή έως και 31/8, μέσω του My COSMOTE App. Περισσότερες πληροφορίες: εδώ.

Τέλος, για μόνιμη τηλεπικοινωνιακή σύνδεση στις περιοχές που δεν υπάρχει υποδομή σταθερού δικτύου, η COSMOTE έχει δημιουργήσει τα προγράμματα COSMOTE Double Play SIM, μια πρωτοποριακή λύση για Internet με ταχύτητες 4G και σταθερή τηλεφωνία μέσω δικτύου κινητής, με τιμές από 28,11 € /μήνα. Περισσότερες πληροφορίες για τα COSMOTE Double Play SIM: εδώ.

[1] COSMOTE Satelite Internet: 10GB/μήνα με 30,90€/μήνα, 30GB/μήνα με 45,90€ μήνα, 150GB/μήνα με 89€/μήνα. Οι τιμές συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α.
[2] Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

COSMOTE LOGO

Διαφήμιση