Αρχική COVID-19 Με πυροτεχνήματα στις 4 Ιουλίου γιορτάζουν οι ΗΠΑ την ανάκαμψη από την...

Με πυροτεχνήματα στις 4 Ιουλίου γιορτάζουν οι ΗΠΑ την ανάκαμψη από την πανδημία

0
Πυροτεχνήματα
Διαφήμιση

Οι ΗΠΑ ανακάμπτουν από την πανδημία κορονοϊού που είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση τον τελευταίο ένα χρόνο και θα το γιορτάσουν με την ετήσια επίδειξη πυροτεχνημάτων στο National Mall στις 4 Ιουλίου.

Χαρακτηριστικά, η Εθνική Υπηρεσία Πάρκων δήλωσε ότι η 17λεπτη προβολή θα ξεκινήσει στις 9:09 μ.μ. EDT στις διακοπές της Ημέρας της Ανεξαρτησίας, και από τις δύο πλευρές της ανακλαστικής πισίνας μπροστά από το Μνημείο του Λίνκολν.

Πρόκειται για ακόμα ένα σημάδι που δείχνει ότι η χώρα επιστρέφει σε πιο φυσιολογικές στιγμές.

Μάλιστα, σημειώνεται ότι ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έθεσε την 4η Ιουλίου ως ημερομηνία-στόχο για τον εμβολιασμό του 70% των Αμερικανών ενηλίκων κατά της COVID-19, η οποία σκότωσε 600.000 ανθρώπους στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Υπογραμμίζεται ότι, η υπηρεσία πάρκου ανέφερε πως απαιτούνται μάσκες σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς ενώ και τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί πρέπει να συνεχίσουν να φορούν μάσκες σε εξωτερικούς χώρους σε πολυσύχναστους χώρους.

“Η παρακολούθηση πυροτεχνημάτων της 4ης Ιουλίου από το National Mall με φόντο τα μνημεία είναι μια από τις μεγαλύτερες παραδόσεις της πρωτεύουσας του έθνους μας“, δήλωσε ο Jeff Reinbold, επιθεωρητής του National Mall and Memorial Parks.

“Η φετινή έκθεση όχι μόνο γιορτάζει την 245η επέτειο της αμερικανικής ανεξαρτησίας, αλλά επίσης σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα προς τα εμπρός καθώς η πόλη αναδύεται από την πανδημία.”

Η υπηρεσία πάρκων ανακοίνωσε ότι θα δημοσιεύσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση στον ιστότοπο της αργότερα αυτό το μήνα.

Πηγή: reuters

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση