Αρχική COVID-19 Το τραγούδι “υπέρμαχος” στην διαδικασία του εμβολιασμού κατά της Covid-19

Το τραγούδι “υπέρμαχος” στην διαδικασία του εμβολιασμού κατά της Covid-19

0
τραγούδι
Screengrab: youtube
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Η διαδικασία του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού έχει ξεκινήσει και είναι το σημαντικότερο βήμα για την καταπολέμηση της πανδημίας του κορονοϊού, που εδώ και μήνες ταλαιπωρεί την ανθρωπότητα. Ο ράπερ Λεάντρο Απαρεσίδο Φερέιρα, γνωστός με το ψευδώνυμο MC Fioti, γίνεται υπέρμαχος της προσπάθειας του εμβολιασμού, μέσα από το τραγούδι του “Vacina Butantan – Remix Bum Bum Tam Tam”.

Συγκεκριμένα, ο MC Fioti, διασκεύασε μία παλιότερη επιτυχία και την μετέτρεψε σε viral, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το νέο τραγούδι αναφέρεται στο εμβόλιο και γιορτάζει την άφιξη του, μεταξύ άλλων.

Το βίντεο κλιπ γυρίστηκε σε ένα από τα κορυφαία κέντρα βιοϊατρικής έρευνας της Βραζιλίας και έχει συγκεντρώσει ήδη εκατομμύρια views.

«Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί, όμως μπορεί να καταφέρω να παραιτηθώ από το εστιατόριο fast food που δουλεύω και να γράψω ιστορία», υπογράμμισε αυτή την εβδομάδα ο ράπερ.

«Είναι αυτό το γοητευτικό εμβόλιο που σου προκαλεί σύγχυση και θα μας θεραπεύσει από τον ιό και θα σώσει αμέτρητες ζωές», λέει η νέα εκδοχή του τραγουδιού, προτρέποντας τον κόσμο να εμβολιαστεί προκειμένου να δοθεί ένα τέλος στην πανδημία.

Ο κυβερνήτης του Σάο Πάολο, Ζοάο Ντόρια, αντιλήφθηκε την θετική επίδραση που μπορεί να έχει το τραγούδι του MC Fioti, και έτσι τον προσκάλεσε να γυρίσει το βίντεο κλιπ του στους χώρους του ερευνητικού κέντρου, λίγο πριν την έναρξη των εμβολιασμών στις 17 Ιανουαρίου.

Εργαζόμενοι και επιστήμονες του κέντρου επιδίδονται στους ρυθμούς του τραγουδιού, οι οποίοι μάλιστα πρωταγωνιστούν και στο βίντεο κλιπ.

«Όλο βγήκε πολύ φυσικά. Ήθελαν να το κάνουν όσο κι εγώ. Αυτή η ενέργεια βγαίνει και στο βίντεο κλιπ», τόνισε ο ράπερ.

Ποιος είναι ο MC Fioti

MC Fioti

O MC Fioti είναι βραζιλιάνος ράπερ και γεννημένος στις 30 Αυγούστου 1994 στην Itapecerica da Serra στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Μάλιστα, ο ίδιος εργάζεται ως οικοδόμος και ως ψήστης για να βγάλει τα προς το ζην.

Η δημοτικότητα του ανέβηκε για πρώτη φορά το 2016 χάρη στο επιτυχημένο σινγκλ του, «Vai Toma», το οποίο ηχογράφησε με τον συμπατριώτη του, ιθαγενή MC Pikachu.

Παράλληλα, είναι “φαινόμενο” στο Instagram με περισσότερους από 2 εκατομμύρια ακόλουθους.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση