Αρχική COVID-19 Δωρεάν rapid test κορονοϊού αύριο στο κέντρο της Αθήνας

Δωρεάν rapid test κορονοϊού αύριο στο κέντρο της Αθήνας

0
rapid test
Διαφήμιση

Δωρεάν rapid test θα διενεργηθούν αύριο 5 Ιανουαρίου, στο κέντρο της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Αθηναίων.

Οι δωρεάν έλεγχοι θα πραγματοποιηθούν από το αυτοκίνητο και η όλη διαδικασία θα επιτευχθεί σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, στο πλαίσιο της προσπάθειας για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού θα διενεργήσει rapid test αύριο από τις 10:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι στη συμβολή των οδών Πειραιώς και Ερμού.

Οι οδηγοί θα εισέρχονται στην οδό Ερμού, θα στρίβουν δεξιά στην οδό Θεσσαλονίκης και θα εξέρχονται από την οδό Περσεφόνης.

Τα rapid test θα πραγματοποιούνται σε όσους μεταβαίνουν στο σημείο με όχημα, δηλαδή αυτοκίνητο ή δίκυκλο.

Παράλληλα, θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα, όπως η χρήση μάσκας και οι αποστάσεις ασφαλείας.

Για την ομαλή διεξαγωγή των rapid test και την αποφυγή συνωστισμού, θα διατεθούν κλιμάκια Δημοτικών Αστυνομικών. Παράλληλα, θα τοποθετηθούν φορητοί κώνων και δημιουργώντας έτσι, δύο σειρές κυκλοφορίας οχημάτων.

Για την μετακίνηση τους στο σημείο οι πολίτες θα πρέπει να στείλουν μήνυμα στο 13033 με την αιτιολόγηση για μετακίνηση 1. Μάλιστα, θα πρέπει να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapid test.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση