Αρχική COVID-19 Θετικός με covid-19 ο Γιώργος Πατούλης – Στη ΜΕΘ ο Γιάννης Πλακιωτάκης

Θετικός με covid-19 ο Γιώργος Πατούλης – Στη ΜΕΘ ο Γιάννης Πλακιωτάκης

0
Πλακιωτάκης Γιάννης υπουργός ναυτιλίας
Διαφήμιση

O νέος κορονοϊός “χτύπησε” και την πόρτα της ανώτερης πολιτικής ηγεσίας, με τον υπουργό Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη να βρίσκεται από σήμερα σε ΜΕΘ-covid και τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη να ανακοινώνει πως είναι θετικός στη νόσο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πλακιωτάκης, νοσηλευόταν σε ΜΑΦ λόγο διάγνωσης με κορονοϊό και για προληπτικούς λόγους κρίθηκε η μεταφορά του στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”. Ωστόσο, ο υπουργός δεν βρίσκεται εκεί διασωληνωμένος μέχρι στιγμής, παρά η εισαγωγή του έγινε προληπτικά καθώς η κατάστασή του είναι σταθερή και ελεγχόμενη.

Παράλληλα, ο Περιφερειάρχης Αττικής, με ανακοίνωσή του στα social, επιβεβαίωσε πως είναι θετικός στην covid-19.

ΠατούληςΈγραψε συγκεκριμένα: «Eνημερώθηκα από Δήμαρχο που συναντήθηκα τις προηγούμενες μέρες, ότι εμφάνισε συμπτώματα #Covid19. Αμέσως υποβλήθηκα σε έλεγχο και το αποτέλεσμα βγήκε θετικό. Θα παραμείνω το επόμενο διάστημα σε απομόνωση, ασκώντας εξ αποστάσεως και με ασφάλεια τα καθήκοντα μου. #Μένουμε_Ασφαλείς», έγραψε στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media.

Να σημειωθεί, ότι νικηφόρα μάχη με τον κορονοϊό, έδωσε για 12 ολόκληρες ημέρες, επίσης στον “Ευαγγελισμό” και ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος
κ.κ.Ιερώνυμος, από όπου και έλαβε το εξιτήριό του την Δευτέρα.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση