Αρχική COVID-19 Άνω των 1000 παραβάσεων τα Χριστούγεννα – Πάρτι με τουλάχιστον 30 άτομα

Άνω των 1000 παραβάσεων τα Χριστούγεννα – Πάρτι με τουλάχιστον 30 άτομα

0
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ//ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ//ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ (EUROKINISSI/ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Άνω των 1.000 παραβάσεων βεβαίωσε η ΕΛ.ΑΣ., η Δημοτική Αστυνομία και το Λιμενικό Σώμα, ανήμερα των Χριστουγέννων και οι περισσότερες αφορούσαν τη μη τήρηση των βασικών μέτρων προστασίας κατά του κορονοϊού, ενώ έγιναν αρκετές αναφορές για παραβιάσεις ορίων επιτρεπόμενων ατόμων τόσο ανήμερα, όσο και την Παραμονή των Χριστουγέννων.

Συγκεκριμένα, διενεργήθηκαν 58.206 έλεγχοι, με πρόστιμα που ανήλθαν στα 335.450 ευρώ συνολικά.

Οι περισσότερες παραβάσεις αφορούσαν μη χρήση μάσκας και μη νόμιμη μετακίνηση, που δεν συνοδεύονταν από τα κατάλληλα έγγραφα είτε το σχετικό μήνυμα μετακίνησης, αλλά και της εξυπηρέτησης πελατών μόνο μέσω click away/ραντεβού.

Την ίδια ώρα, πραγματοποιήθηκαν έφοδοι τα Χριστούγεννα σε …πάρτυ σε 4 σπίτια, που οδήγησαν στη σύλληψη 12 ατόμων, αλλά και την επιβολή τσουχτερών προστίμων, τόσο στους ιδιοκτήτες, όσο και στους συμμετέχοντες. Χαρακτηριστικά ήταν ένα πάρτυ στην Κεφαλονιά, όπου μεταξύ άλλων κατασχέθηκαν και κυνηγετικά όπλα και μικροποσότητες κάνναβης, αλλά και ένα “τραπέζι” παράνομου τζόγου στην Ζάκυνθο, στο οποίο βρέθηκε μέχρι και αμμωνιοδυναμίτιδα.

Τουλάχιστον 30 άτομα σε πάρτι στη Χαλκίδα

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκάλεσε και ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι στη Χαλκίδα, όπου αφορούσε τη συμμετοχή περί των 30 ατόμων και από το οποίο φαίνεται να κυκλοφόρησε και σχετικό βίντεο. Το πάρτι παρ’όλα αυτά, φαίνεται να “έκαψε” η σωρεία καταγγελιών που οδήγησε εν τέλει την ΕΛ.ΑΣ. παρουσία εισαγγελέα στο εν λόγω σπίτι, λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ. Αποτέλεσμα ήταν η σύλληψη του διοργανωτή και η επιβολή προστίμου 3.000 ευρώ στον ίδιο και από 300 ευρώ στον κάθε παρευρισκόμενο.

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here