Αρχική Τουρισμός - Ταξίδια “Ένας χριστουγεννιάτικος χαιρετισμός από την Αθήνα” (βίντεο)

“Ένας χριστουγεννιάτικος χαιρετισμός από την Αθήνα” (βίντεο)

0
Στιγμιότυπο του βίντεο A Christmas Greeting from Athens
Στιγμιότυπο του βίντεο A Christmas Greeting from Athens - thisisathens.org
Διαφήμιση

Σύνταξη: ecozen.gr

Σε δύο λεπτά, νοιώθουμε όλη τη ζεστασιά της Χριστουγεννιάτικης Αθήνας που ξεδιπλώνεται από ψηλά μπροστά στα μάτια μας σα μια στολισμένη αγκαλιά, με τους δρόμους της να μας περιμένουν για να τους περπατήσουμε και πάλι, στέλνοντας σε όλο τον πλανήτη ένα υπέροχο μήνυμα αισιοδοξίας.

Ο λόγος για το χριστουγεννιάτικο βίντεο “A Christmas Greeting from Athens“, που στέλνει τις θερμές ευχές του Δήμου Αθηναίων, μέσω του “This is Athens“, δηλαδή του επίσημου ψηφιακού οδηγού της πόλης και βασικού πυλώνα της ΕΑΤΑ.

Ο θεατής “πετά” για δύο λεπτά από ψηλά στην στολισμένη πλατεία Συντάγματος, στην πλατεία Ομονοίας με τον φωτισμό του νέου σιντριβανιού, στις κεντρικές οδούς του κέντρου και τις γειτονιές της Αθήνας.

Το βίντεο μεταξύ άλλων, έχει διαμοιραστεί στους εκπροσώπους σημαντικών διεθνών μέσων, ενώ έχει γυριστεί με drone.

 

“Για το 2021, η Αθήνα βρίσκεται ήδη στη λίστα με τους κορυφαίους προορισμούς στον κόσμο, διατηρώντας μία από τις υψηλότερες θέσεις στις διαδικτυακές αναζητήσεις των ταξιδιωτών. Η πόλη όλο αυτό το διάστημα προετοιμάζεται για την επανάκαμψη του Τουρισμού, ανταγωνιζόμενη δυναμικά άλλους ευρωπαϊκούς προορισμούς. Η ψηφιακή πλατφόρμα του This is Athens προβάλλει την πόλη στο εξωτερικό και αποτυπώνει τον «παλμό» της με περιεχόμενο που ανανεώνεται συνεχώς, ανάλογα με την εποχή. Το έργο της προβολής της πόλης στο εξωτερικό υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (EATA)» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Διαφήμιση