Αρχική COVID-19 To συνωμοσιολογικό σενάριο πίσω από τον κορονοϊό

To συνωμοσιολογικό σενάριο πίσω από τον κορονοϊό

0
θεωρίες συνωμοσίας
Διαφήμιση

Το συνωμοσιολογικό σενάριο κυκλοφορεί ευρέως σε μέλη της
ανθρώπινης κοινότητας. “Πᾶσά τε ἐπιστήμη χωριζομένη δικαιοσύνης καὶ τῆς ἄλλης ἀρετῆς πανουργία, οὐ σοφία φαίνεται”, δηλώνει ο Πλάτων στον «Μενέξενο». Αιώνες αργότερα στην «Αινειάδα», ο Βιργίλιος αναφωνεί: “Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας”. Το συνωμοσιολογικό σενάριο για κάποιους έχει ως αίτιο τον πλήρη έλεγχο της πολιτικής, των επιστημών, της δικαιοσύνης και των προβεβλημένων λειτουργών τους από οικονομικά συμφέροντα και την πλήρη αποστασιοποίησή τους από κάθε ηθικό κανόνα ή φραγμό.

Η τηλεόραση, το διαδίκτυο, οι ψηφιακές εφαρμογές, τα χαμηλότοκα δάνεια, η κινητή τηλεφωνία, η τεχνολογία, τα δώρα που μια χούφτα οικονομικά ισχυρών ολιγαρχών και τεχνοκρατών επιστημόνων εντολοδόχων τους δώρισαν στα έθνη του κόσμου για να διευκολύνουν την ζωή τους και να τους εξελίξουν ψυχοπνευματικώς όπως ξεδιάντροπα διαφήμιζαν, γίνονται σύμφωνα με τους συνωμοσιολόγους. O δούρειος ίππος θηλειά στον λαιμό όχι μόνο των εθνών αλλά και των μη ενταγμένων σε έθνη πολιτών του κόσμου, εξυπηρετώντας αίφνης τους στόχους για τους οποίους τα δώρα αυτά σχεδιάστηκαν.

Το συνωμοσιολογικό σενάριο πίσω από τον κορονοϊό

Σύμφωνα με το σενάριο αυτό, ο κορονοϊός είναι τεχνητό
κατασκεύασμα και αρχικό βήμα υλοποίησης μιας παγκόσμιας ψηφιακής-τηλεοπτικής δικτατορίας, η οποία εγκαθιδρύεται ύπουλα από την πλευρά τραπεζικών ψηφιακών, φαρμακευτικών κολοσσών και άλλων διεθνών ολιγοπωλίων. Διεθνή οικονομικά κέντρα χρησιμοποιούν τους ελεγχόμενους από αυτούς παγκόσμιους οργανισμούς-κυβερνήσεις και  με αιχμή του δόρατος διαπλεκόμενους προβεβλημένους ιατρούς που μεγαλοποιούν ή διαστρεβλώνουν το αποτύπωμα των ιών, επιβάλλουν ευνοϊκά για τα ολιγοπώλια μέτρα.

Σύμφωνα με το συνωμοσιολογικό σενάριο, βρισκόμαστε σε μια
κρίσιμη καμπή της ιστορίας όπου υλοποιείται η χειραγώγηση της
ιατρικής και η σταδιακή μετατροπή της σε ψευδο-επιστήμη. Στη συνέχεια μέσω παχυλώς αμειβόμενων ψευδοεπιστημόνων που
αναβιβάζονται σε πάπες της επιστήμης, μεθοδεύεται με την χρήση
ιών και ασύμμετρων υγειονομικών απειλών, η κατεδάφιση της
παραδοσιακής εργασίας, της τέχνης, της θρησκείας, της
εκπαίδευσης, της επιστήμης, της οικογένειας, του κράτους δικαίου, συνολικά κάθε ιστορικής μνήμης κρίσης ή παράδοσης ενώ παράλληλα αρχίζει η πυροδότηση παγκόσμιων οικονομικών κρίσεων. 

Οι τελικοί στόχοι που θα προκύψουν λόγο κορονοϊού

Τελικοί στόχοι είναι να καταστραφεί η μεσαία τάξη, να καταργηθεί η διά ζώσης οικονομία, όλη η ανθρώπινη δραστηριότητα  να διενεργείται τελικώς και κατά το δυνατόν μόνο στον ψηφιακό κόσμο. Επομένως, να επιβληθεί μια νέα κανονικότητα, η οποία θα αναδυθεί μέσα από κρίσεις ασφάλειας και θα χαρακτηρίζεται από τον απόλυτο οικονομικό, πολιτικό, ψυχολογικό και πνευματικό έλεγχο των μαζών, καθώς και την κατάργηση κάθε ελευθερίας και δικαιώματος αυτοδιάθεσης. Αρχίζει δηλαδή για τους λαούς, ένας νέος μεσαίωνας ανάλογος με το μεσαίωνα που εγκαινιάστηκε από τις διοικούσες ελίτ μετά την δύση του ελληνορωμαϊκού αρχαίου κόσμου. Μεσαίωνας ωστόσο που αυτή την φορά δεν θα είναι θεοκρατικός αλλά  στυγνά τεχνοκρατικός-ψευδοεπιστημονικός. 

Επειδή  ακόμη και ο πιο εθισμένος στο διαδίκτυο άνθρωπος
προτιμά τις πραγματικές εμπειρίες από τις τεχνητές virtual
εμπειρίες του υπολογιστή. Επειδή ακόμη και ο πιο καλόπιστος
τηλεθεατής προτιμά να ενημερώνεται σε αλληλεπίδραση με
ανθρώπους παρά να έχει ως μόνη πηγή πληροφόρησης το
αφήγημα διαδικτύου-τηλεόρασης. Επειδή κατά την
κοινωνικοποίηση γίνονται ζυμώσεις που προάγουν την ελευθερία και την αυτοδιάθεση. Επειδή το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης δύσκολα παραχωρείται σε τρίτους, σημαντικά βήματα για την υποκατάσταση της πραγματικής εμπειρίας με την απολύτως ελεγχόμενη virtual ψηφιακή εμπειρία, είναι η απαγόρευση της πραγματικής εμπειρίας και η μετατροπή της σε  απεχθές βίωμα, μέσα από την καλλιέργεια του φόβου βίωσής της από ένα παντοδύναμο τεχνοκρατικό αστυνομοκρατούμενο παγκόσμιο κράτος με υγειονομική ψευδο-επιστημονική επικάλυψη, όπου η πληροφορία ελέγχεται ασφυκτικά και μονοπωλιακά.

Με το δεδομένο αυτό, η δαιμονοποίηση της φυσικής επαφής και η θεώρηση των ανθρώπων και της φύσης ως de facto μιάσματα, φορείς μικροβίων ασθένειας και θανάτου πρέπει να καλλιεργηθούν παιδιόθεν. Με αυτό τον τρόπο, θα πραγματοποιηθεί η τελική αποκοπή από αυτούς, θα δημιουργηθεί στο έδαφος αυτό η ανάλογη συναισθηματική πείνα, η οποία θα ρίξει ανοχύρωτο τον άνθρωπο στην αγκαλιά των ρομποτοειδών συντρόφων, της βιομετρικής τεχνολογίας και της τεχνητής νοημοσύνης.

Ισχυρισμοί των συνωμοσιολόγων ιατρών

Ειδικότερα κατά τους συνωμοσιολόγους ιατρούς και με βάση το
πλήρες σενάριο συνωμοσίας:

  • Η διάρρηξη των προσωπικών σχέσεων από τη μαζική
    υποδαύλιση του φόβου για το συνάνθρωπο -a priori
    μολυσματική βόμβα, η προβληματική επικοινωνία από τη
    μαζική υιοθέτηση της απρόσωπης μάσκας φίμωτρου καθώς
    και η ματαίωση της κοινωνικοποίησης, θα γίνουν σταδιακά
    μη αντιστρεπτά, λόγω της επιβολής  των μέτρων από την
    τρυφερή  ηλικία του ανθρώπου.
  • Η παρεμπόδιση των παιδιών αλλά και των ομάδων χαμηλού
    κινδύνου να «βγάλουν ταχέως αντισώματα» μετά από
    φυσική έκθεση στον ιό έχει ως αποτέλεσμα να εμποδίζεται η
    διακοπή της διασποράς του ιού στην κοινότητα μέσα από τον
    φυσικό και με αμελητέο κίνδυνο μηχανισμό της δημιουργίας
    αντισωμάτων αγέλης στα παιδιά και τους υγιείς νέους της
    κοινότητας, επομένως οι ευπαθείς ομάδες αναμένεται να χτυπηθούν σημαντικά και τώρα και στο μέλλον.

Γιατί κάνουν ό,τι μπορούν για να εμποδίσουν τους υγιείς να φτιάξουν αντισώματα αντιμετωπίζοντας ένα μη δοκιμασμένο και ουσιαστικά πειραματικό εμβόλιο ως μονόδρομο για όλους; Αυτό γίνεται διότι θέλουν να βγάλουν όσο γίνεται περισσότερα χρήματα από εμβόλια και να πειραματιστούν με νέες τεχνολογίες. Αλλά και γιατί αγωνίζονται να φτιάξουν σε εργαστήριο ισχυρότερο απόγονο του covid 19, ο οποίος πλήττοντας πληθυσμούς χωρίς καθόλου αντισώματα και σοβαρή ανοσία αγέλης θα επιταχύνει την ατζέντα του ελέγχου του πληθυσμού, του εγκλεισμού, της κατάργησης της διά ζώσης οικονομίας, της τηλε-πλύσης εγκεφάλου, που ονομάζουν τηλεκπαίδευση και της επιβολής της παγκόσμιας δικτατορίας.

Η μάσκα και τα επακόλουθα πρόβλημα

  • Παρά τις καθησυχαστικές διαβεβαιώσεις καλοπληρωμένων
    ψευδοεπιστημόνων, πολιτικών και κονδυλοφόρων, η
    μειωμένη ροή οξυγόνου στο ανθρώπινο σώμα λόγω φραγής
    στην ελεύθερη δίοδο του αέρα από την πολύωρη χρήση
    μάσκας, θα υπονομεύσει προοδευτικά την φυσική κατάσταση και την υγεία και θα καταστήσει αδύνατη την προσαρμογή στο αντίξοο εξωτερικό περιβάλλον.
  • Με δεδομένο ότι το ανθρώπινο εγκεφαλικό κύτταρο αλλά και
    τα οργανικά συστήματα, ιδιαίτερα μάλιστα τα αναπτυσσόμενα οργανικά συστήματα  των παιδιών, είναι πολύ ευαίσθητα στην στέρηση οξυγόνου και στην παρεμπόδιση της απρόσκοπτης απομάκρυνσης του διοξειδίου του άνθρακα, η πολύωρη χρήση μάσκας θα αυξήσει στις ανθρώπινες μάζες την επίπτωση παθήσεων από την υποξία και την υπερκαπνία, όπως υπνηλίας, πονοκέφαλου, ζάλης, δυσκολίας συγκέντρωσης, εκφυλισμού οργανικών συστημάτων, βραδείας λειτουργίας του εγκεφάλου, παθήσεων που μειώνουν την ανθρώπινη μαχητικότητα και καθιστούν τον άνθρωπο περισσότερο ελέγξιμο και χειραγωγήσιμο.
  • Το υγρό περιβάλλον της εκπνοής και του ιδρώτα στη μάσκα σε συνδυασμό με την κακή τοπική ανανέωση του αέρα και την καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος θα ευνοήσει τον υπερβολικό πολλαπλασιασμό/διείσδυση ορισμένων ιών και μικροβίων από την περιοχή της μάσκας που δεν θα μπορεί να ελέγξει ο οργανισμός. Άρα η επίπτωση δυσάρεστων αναπνευστικών και δερματικών λοιμώξεων συμπεριλαμβανομένου και του covid 19 παρά τα “προστατευτικά” μέτρα, αναμένεται να αυξηθεί. Εξάλλου η ανάδυση επιθετικών ιών και μικροβίων από την κατάχρηση αντισηπτικών και αντιβιοτικών λόγω του φόβου που εκπορεύεται από τη συνεχή προπαγάνδα κρατών καναλιών και διαδικτύου για τον covid 19  πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Καταστολή ανοσοποιητικού συστήματος και άλλες ασθένειες

  • Η καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος θα επέλθει ακόμη και σε νέους υγιείς ανθρώπους από τη μείωση της φυσικής άσκησης/κινητικότητας που προέρχεται από τον
    εγκλεισμό, τη μειωμένη έκθεση στο εξωτερικό περιβάλλον
    και τη συνοδό ελάττωση των επιπέδων της βιταμίνης D αλλά
    και τη μειωμένη εκγύμναση του ανοσοποιητικού τους
    συστήματος κατά την φυσιολογική αλληλεπίδραση με ποικίλα
    μικρόβια και ιούς της κοινότητας που δεν γίνεται
    ανεμπόδιστα για πρώτη φορά στην ανθρώπινη ιστορία, εξαιτίας της επιβολής  υποχρεωτικής κοινωνικής απόστασης δύο μέτρων, απομόνωσης και πολύωρης χρήσης μάσκας.
  • Τα μέσα που χρησιμοποιούνται για την αποτροπή των θυμάτων από τον ιό, όχι μόνο δεν θα ελαττώσουν τον αριθμό των θυμάτων από τον ιό αλλά θα δημιουργήσουν πλειάδα θυμάτων από άλλα νοσήματα.
  • Ο εγκλεισμός, η απομόνωση, η φτωχοποίηση, η ματαίωση θρησκευτικών, αθλητικών, καλλιτεχνικών και ψυχαγωγικών εκδηλώσεων. Η άρση εθελοντικών δράσεων (π.χ. βοήθεια σε ηλικιωμένους ανήμπορους, παύση αιμοδοσίας) από νέους στους οποίους δημιουργείται ψυχολογία αρρώστου θα αυξήσουν την επίπτωση ψυχιατρικών μεταβολικών καρδιολογικών εγκεφαλικών και ψυχοσωματικών νοσημάτων και τελικώς θανάτων, που αποτελούν αυτά και όχι ο covid 19, τις βασικές μάστιγες του αιώνα μας ανεξάρτητα από την εικονική πραγματικότητα που στήνεται και προβάλλεται από τις κυβερνήσεις και τα δίκτυα παραπληροφόρησης. Παράλληλα η καταφυγή σε χρήση ουσιών όπως κάπνισμα, ψυχοφάρμακα, ναρκωτικά, αλκοόλ, η πολυφαγία-παχυσαρκία και οι βίαιες εκδηλώσεις που απορρέουν από τη συμπίεση των ανθρώπινων ελευθεριών και της αυτοδιάθεσης αναμένεται να αυξηθούν.

Αποξένωση με την πραγματική ζωή

Κατά συνέπεια, προοδευτικά ο άνθρωπος θα γίνεται ολοένα και πιο ασθενής. Θα μπορεί να αλληλοεπιδρά ολοένα και λιγότερο με το εξωτερικό περιβάλλον που το κάνουν ολοένα και πιο δυσάρεστο, τους πραγματικούς ανθρώπους που τους κάνουν ολοένα και πιο δυσπρόσιτους, την φύση που την κάνουν ολοένα και πιο αφιλόξενη. Όλα θα εξαρτώνται ολοένα και περισσότερο από ψηφιακές εταιρείες- τράπεζες ολιγοπώλια, που κάποια στιγμή στον ιστορικό χρόνο, θα χορηγούν, θα παρακολουθούν, θα διαμορφώνουν και θα ελέγχουν τα πάντα: Υγεία, προσωπικότητα, τροφή, αναπαραγωγή, σεξουαλικότητα, τέχνη, επιστήμη, θρησκείες, αθλητισμό, πληροφορία, εργασία, διασκέδαση, εκπαίδευση, διακίνηση ιδεών και αγαθών, κατανομή πληθυσμού, σχέσεις.

Μόνο μπροστά στο computer ο άνθρωπος θα μπορεί μελλοντικά χωρίς μάσκα να βλέπει πρόσωπα, χαμόγελα, μια προσομοίωση ζωής που δεν θα του είναι πλέον εύκολο να ζήσει και να απολαμβάνει μια γεύση της ελευθερίας που έχασε.  Στις συνθήκες αυτές η ένταξη του ανθρώπου στον εικονικό κόσμο, η αλληλεπίδρασή του με ελεγχόμενα από τους κατασκευαστές τους μηχανήματα και εφαρμογές (computer μηχανικά ανθρωποειδή ρομπότ avatar ή κατοικίδια κατασκευασμένα εξολοκλήρου με προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή, ψηφιακό χρήμα, ψηφιακές αγορές, εικονική πραγματικότητα VR, 5G, τρόφιμα παραγόμενα με 3-D Printing), η παράδοσή του στους κατασκευαστές των μηχανημάτων του διευκολύνονται και καθίστανται προοδευτικά μονόδρομος.

Ψηφιακή ζωή

Στην τελική φάση της εγκαθίδρυσης της αποπροσωποποιημένης
ψηφιακής χούντας, ο άνθρωπος, απομονωμένος από Θεό και
ανθρώπους στην ψηφιακή φυλακή του, φτωχοποιημένος,
δανεισμένος, μαλθακός, αντικοινωνικός, καταθλιπτικός,
καρφωμένος μονίμως μπροστά από μία οθόνη, εθισμένος στα
διαδικτυακά τηλεοπτικά θεάματα sex, τζόγο, βιντεοπαιχνίδια. Τις
μόνες κοινωνικά ωφέλιμες ψυχαγωγικές δραστηριότητες που σύμφωνα με γιατρούς αρχιάτρους και ειδήμονες του καθεστώτος εμποδίζουν την διασπορά επικίνδυνων μικροβίων στην κοινότητα, υπό συνεχή παρακολούθηση μέσα από έξυπνα κινητά τηλέφωνα και εφαρμογές. Απόλυτα εξαρτημένος από μηχανήματα που ελέγχονται από άλλους, φρουρούμενος από ρομπότ τεχνητής νοημοσύνης δεσμοφύλακες τα οποία αρχικώς ενέταξε στην καθημερινότητά του για παρέα και για να απλοποιήσουν την ζωή του αλλά κάποια στιγμή στον ιστορικό χρόνο άρχισαν να κατευθύνονται πλέον από τους κατασκευαστές τους και όχι από τους χρήστες τους.

Κατά συνέπεια προκύπτει ένας άνθρωπος:

  • ουσιαστικά αμόρφωτος αλλά υπό την πλύση εγκεφάλου των απολύτως ελεγχόμενων ψηφιακών σχολείων- διαδικτύου-media
  • υπό το μόνιμο φόβο επικείμενου θανάτου- αρρώστιας
  • εκπαιδευμένος να ζει σε απρόσωπο περιβάλλον
  • μαθημένος να υψώνει φυσικές αποστάσεις ανάμεσα σε αυτόν και τους συμπολίτες του
  • έχοντας εκπαιδευτεί να μην αναπνέει σωστά
  • βομβαρδιζόμενος από την ακτινοβολία 5G
  • έχοντας υποστεί γενετική τροποποίηση ή εξασθένηση μέσω υποχρεωτικών ή πειραματικών εμβολίων
  • μικροβιοφοβικός
  • χωρίς αντισώματα για να αντιμετωπίσει ιούς και παράγοντες του πραγματικού περιβάλλοντος που τον έχουν υποχρεώσει να αποφεύγει από τη νηπιακή του ηλικία
  • που χάνει αναπόφευκτα πλήρως την ανοσολογική του ικανότητα
  • που χάνει την ικανότητα να κάνει διά ζώσης σχέσεις
  • που χάνει την υγεία του

Ως αποτέλεσμα, μετά και την πλήρη απόσυρση των τελευταίων
φυσικών προσώπων αλλά και των κατοικιδίων με φυσική μορφή
από τον τεχνητό-virtual κόσμο-matrix που του έχουν επιβάλλει, για να μπορεί να ζει και για να μετακινείται ή για να διατηρεί την
ελπίδα ότι μπορεί να συνεχίσει, μετά από σχετική άδεια, να ζει και
να μετακινείται, καταναλώνει υποχρεωτικώς επί ποινή φυλακίσεως ή προστίμων, πειραματικά συνθετικά τρόφιμα φάρμακα ή εμβόλια που διαφημίζονται ως ελιξήρια και μικροβιοκτόνα από τηλεοπτικούς πολιτικούς, γιατρούς και δημοσιογράφους αστέρες, κατασκευασμένους πλέον εξολοκλήρου και εν αγνοία του, από προγράμματα ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Η άδεια εξάσκησης Ιατρικής έχει ανακληθεί για συνωμοσιολόγους
ιατρούς, άλλοι έχουν απολυθεί ενώ σε άλλους έχει αποκλειστεί η
πρόσβαση σε διαδικτυακές εφαρμογές ή site.

Δρ. Αναστασία Μοσχοβάκη
Δρ. Αναστασία Μοσχοβάκη

Η κυρία Δρ. Αναστασία Μοσχοβάκη είναι Ιατρός Ειδική Παθολόγος.

Facebook: https://www.facebook.com/DrAnastasiaMoschovaki/

Twitter: http://twitter.com/amoschovaki

Links:  http://anastasiamoschovaki1.blogspot.com 

              http://systemichypertension.blogspot.com 

Διαβάστε επίσης από την Δρ. Αναστασία Μοσχοβάκη:

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση