Αρχική COVID-19 Νέοι άνθρωποι στις ΜΕΘ – Η έκκληση βοήθειας του αναισθησιολόγου του “Παπανικολάου”

Νέοι άνθρωποι στις ΜΕΘ – Η έκκληση βοήθειας του αναισθησιολόγου του “Παπανικολάου”

0
Νοσοκομείο Γεώργιος Παπανικολάου
Διαφήμιση

Έκκληση βοήθειας απηύθυνε ο αναισθησιολόγος του νοσοκομείου “Γεώργιος Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, Δανιήλ Κωνσταντινίδης, μέσω ανάρτησής του την Πέμπτη στο Facebook. “Βοηθήστε μας” είναι ο τίτλος της ανάρτησής του με κεφαλαία γράμματα, την ώρα που ο αριθμός των νέων που διασωληνώνονται στο νοσοκομείο αυξάνεται.

Σε συνέχεια της συγκλονιστικής ανάρτησης, ο γιατρός ανέφερε την Παρασκευή μιλώντας στο ΣΚΑΪ, πως οι ΜΕΘ είναι σχεδόν γεμάτες με ανθρώπους ηλικίας σαράντα και πενήντα ετών, ενώ αποκάλυψε ότι την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου, διασωληνώθηκαν 25χρονοι.

Η ανάρτηση που συγκλονίζει

Στην ανάρτηση του, στη σελίδα του νοσοκομείου στο Facebook, στην οποία και είχε επισημάνει ως τοποθεσία το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης Γεώργιος Παπανικολάου, γράφει αναλυτικά:

“ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ….
Βρισκόμαστε όλοι ενώπιον ενός υγειονομικού πολέμου άνευ προηγουμένου, τέτοιου που όμοιο του δεν έχει συναντήσει καμία γενιά που αυτή τη στιγμή κατοικεί στον πλανήτη.

Σε ένα πόλεμο, όλοι υπηρετούμε την πατρίδα χωρίς ερωτήσεις, ειρωνίες, αμφισβητήσεις, και “ναι μεν, αλλά”.

Την υπηρετούμε τηρώντας τα μέτρα, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες και βοηθώντας το σύστημα υγείας, με τις όποιες αναμφισβήτητες και τρανταχτές αδυναμίες του, να παραμείνει όρθιο.

Βοηθώντας και δίνοντας κουράγιο στους γιατρούς, νοσηλευτές και παραιατρικό προσωπικό, να ανταπεξέλθουν στην άνιση και άνευ όρων αυτή μάχη.

Δείχνοντας σεβασμό σε αυτούς που καθημερινά χάνουν τη μάχη με τον ιό, και ελπίζοντας πως και οι υπόλοιποι που νοσούν, θα καταφέρουν να βγουν νικητές.

Κατανοώντας πως όσο πιο γρήγορα αποσυμφορηθεί η κατάσταση, τόσο περισσότεροι άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στα νοσοκομεία για τυχόν άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.

Γνωρίζοντας πως τα δύσκολα είναι μπροστά μας, είναι η ώρα να τηρήσουμε ευλαβικά τη προτροπή του Τ.Φ.Κέννεντυ….”Μη κοιτάς τι κάνει η πατρίδα σου για σένα, κοίτα τι μπορείς να κάνεις εσύ για την πατρίδα σου“….”

Οι τελευταίες εξελίξεις:

Διαφήμιση